Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στήριξη και πίστη στην ομάδα...

Στήριξη και πίστη στην ομάδα...
Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018 - 23:07

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός σε ένα ματς, στο οποίο δικαιούταν αδιαμφισβήτητα το τρίποντο.

Οι Πειραιώτες, παρά το γεγονός ότι δεν πήραν τη νίκη που δικαιούνταν με βάση την εικόνα τους, σίγουρα έδειξαν σε ακόμη έναν αγώνα ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο.

Ο Ολυμπιακός είναι μία καινούργια ομάδα, με έναν νέο τεχνικό και χρειάζεται από όλους υπομονή και στήριξη, ώστε να μπορέσει να πετύχει τους στόχους του.

Ο κόσμος του Θρύλου βλέπει ότι όλα έχουν αλλάξει στην ομάδα, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και αν και ακόμη δεν έχει βρει τους αυτοματισμούς της στο 100% είναι μακράν η καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα στην Ελλάδα.

Όλοι δίπλα στην ομάδα, στήριξη και πίστη και ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει εκεί που ανήκει τη φετινή σεζόν. Σε καμία περίπτωση η ισοπέδωση και η κακόβουλη κριτική δεν κάνει καλό στην ομάδα. Στήριξη χρειάζεται ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του και να είναι όλοι σίγουροι ότι το επόμενο διάστημα θα έρθουν πέρα από τις εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης

Γελάει ο κόσμος...

Γελάει ο κόσμος...

Ο Βασιλειάδης έλεγε ότι το VAR Θα έρθει στην Ελλάδα τον Ιανουάριο, όμως ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε με δηλώσεις του ότι θα είναι έτοιμο τον Φεβρουάριο και αν…

Φιλικό στη διακοπή

Φιλικό στη διακοπή

Ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλικό αγώνα κόντρα στον Αήττητο Σπάτων το πρωί της Πέμπτης (11/10) στο Ρέντη.

Ευκαιρία για δουλειά!

Ευκαιρία για δουλειά!

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει τη δυνατότητα στον Πέδρο Μαρτίνς να δουλέψει με τους παίκτες που θα μείνουν στο Ρέντη, ώστε να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια του πρωταθλήματος.