Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «τρέλα» του Ποντένσε!

Η «τρέλα» του Ποντένσε!
Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018 - 02:02

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο τέλος με την ΑΕΚ, μένοντας στο 1-1, ένα σκορ που αδικεί κατάφορα τους «ερυθρόλευκους» με βάση την εικόνα τους και σε αυτή την αναμέτρηση.

Οι Πειραιώτες δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 90’ και όπως είναι φυσικό, υπήρξε απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας. Η ψυχολογία των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς έπεσε, όμως, ο Ντανιέλ Ποντένσε δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με την ισοπαλία.

Αμέσως μετά το τέρμα που δέχτηκε ο Θρύλος, ο Ποντένσε άφησε τη θέση του και πίεσε τους αμυντικούς της ΑΕΚ, ώστε να πάρει την μπάλα ο Ολυμπιακός και να πιέσει για το γκολ της νίκης. Μάλιστα, παρότρυνε ενδεικτικά τους συμπαίκτες του να τον ακολουθήσουν στην πίεση ψηλά, ώστε να πάρει πίσω την κατοχή ο Θρύλος.

Η τεράστια θέλησή του για τη νίκη έγινε φανερή και από την απίστευτη κούρσα του στο φινάλε. Παρά την κούραση, είχε τη δύναμη και τις αντοχές να τρέξει όλο το γήπεδο, και να δώσει μία εκπληκτική πάσα στον Γκερέρο, πριν εκείνος βρει τον Φετφατζίδη.

Η συνέχεια δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε, όμως, δεν παύει να δημιουργήθηκε μία τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό χάρη στην απίστευτη θέληση και φυσικά ταλέντο του Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος είναι γεννημένος νικητής, όπως όλοι στο ρόστερ της ομάδας και παρά το γεγονός ότι δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα που δικαιούται ο Θρύλος, με τέτοιες εμφανίσεις, τέτοιο πάθος και θέληση σαν του Ποντένσε δεν θα αργήσουν και αυτά.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός κατά της ΑΕΚ

Ολυμπιακός κατά της ΑΕΚ

Μετά τη δικαίωση Χριστοδουλόπουλου, οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν να της επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών.