Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «μεταγραφές» της διακοπής

Οι «μεταγραφές» της διακοπής
Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018 - 10:49
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Η προηγούμενη διακοπή για την Εθνική ήρθε σ' ένα σημείο που δεν ευνοούσε τον Ολυμπιακό. Είχε βρει ρυθμό και μέρος της επιθυμητής συνοχής. Αυτή η δεύτερη διακοπή ίσως και να ήρθε σε μια χρονική συγκυρία που θα του κάνει καλό.

Εκτός του ότι θα έχουν την ευκαιρία να πλησιάσουν το 100% της ετοιμότητας μερικά... βαριά «όπλα» όπως οι Γιάγια Τουρέ, Μπίμπαρς Νάτχο και Γκιλιέρμε θα ξεπεράσει και το πρόβλημα τραυματισμού του ο Βασίλης Τοροσίδης.

Εξάλλου και οι τέσσερις ανήκουν στην 4άδα παικτών (σ.σ.: ο άλλος είναι ο Πάρντο) με το λιγότερο χρόνο συμμετοχής από πλευράς Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Ο Τουρέ μετράει μόλις 13', ο Τοροσίδης 46', ο Νάτχο 74' και ο Γκλιέρμε 110'.

Διαβάστε επίσης

Η «εξυγίανση» στα καλύτερά της...

Η «εξυγίανση» στα καλύτερά της...

Δεν υπάρχουν τα όσα έγιναν στο Ξάνθη-ΑΕΛ από διαιτητή που επελέγη από τον Τριτσώνη, με τον Αλέξη Κούγια να κάνει σοβαρές καταγγελίες και να βγάζει στη φόρα κάποια από τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτό δεν είναι πρόκληση; (pics)

Αυτό δεν είναι πρόκληση; (pics)

Ο Μιχάλης Μπακάκης πάτησε like σε σχόλιο ενός τουλάχιστον ανεγκέφαλου φίλου της ΑΕΚ, ο οποίος βρίζει χυδαία τον Κώστα Φορτούνη.

Νέα συγγνώμη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Νέα συγγνώμη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ακόμη ένα αγγλικό Μέσο απολογήθηκε στον ηγέτη του Ολυμπιακού για τα όσα έγραψε μετά το ματς με την Μπέρνλι, τα οποία συνειδητοποίησε ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.