Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο παίκτης που θέλει κάθε προπονητής!

Ο παίκτης που θέλει κάθε προπονητής!
Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018 - 15:20

Το ματς με την ΑΕΚ βρίσκεται στο 90+4’, ο Ποντένσε κάνει μία εξαιρετική ενέργεια και βρίσκεται φανταστικά τον Γκερέρο.

Το ένστικτο του επιθετικού σε αυτό το σημείο είναι σχεδόν πάντα να τελειώσει τη φάση. Είχε καλές προϋποθέσεις να το κάνει και ο Ισπανός επιθετικός του Ολυμπιακού.

Όμως, ο φορ του Θρύλου απέδειξε για ακόμη μία φορά με την πάσα του στον Φετφατζίδη, ότι βάζει πάνω από όλους την ομάδα και μετά τον εαυτό του. Ο Φετφατζίδης μπορεί να έχασε αυτό που… δεν χάνεται, ωστόσο, ο Γκερέρο έκανε το σωστό, ώστε να σιγουρέψει όσο περισσότερο μπορούσε το γκολ.

Βλέποντας με την άκρη του ματιού του τον εξτρέμ του Ολυμπιακού και έχοντας τη ψυχραιμία στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης να τον ψάξει και εν τέλει να τον βρει ιδανικά.

Ο Γκερέρο έδειξε και σε αυτή τη φάση ότι είναι ο παίκτης που θέλει ο κάθε προπονητής να έχει στην ομάδα του. Ένας αληθινός μαχητής που δίνει τα πάντα για να βοηθήσει το σύλλογό του να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Είχε ακούσει πολλά όταν ήρθε στην ομάδα, όμως πολύ γρήγορα κατάφερε με τις εμφανίσεις του να δείξει ότι είναι ένας πολύ χρήσιμος παίκτης για την ομάδα.

Φυσικά, χρειάζεται να βελτιώσει τα τελειώματά του, όντας και επιθετικός. Ωστόσο, η ομαδικότητα, το αλτρουιστικό πνεύμα που τον διακατέχει αποτελεί παράδειγμα για όλους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μόνο ικανοποίηση μπορεί να αισθάνεται που έχει έναν τέτοιο παίκτη στο ρόστερ του, ο οποίος δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα ακόμη και όταν δεν επιλέγεται για το βασικό σχήμα και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να βοηθήσει όταν του ζητηθεί.

Διαβάστε επίσης

Σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθεί με -3 η ΑΕΚ!

Σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθεί με -3 η ΑΕΚ!

Αυτό προβλέπει το άρθρο 15, παρ. 4 περ. β’ σύμφωνα με το οποίο έχουν κληθεί σε απολογία οι «κιτρινόμαυροι» για τα επεισόδια την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ.