Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθεί με -3 η ΑΕΚ!

Σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθεί με -3 η ΑΕΚ!
Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018 - 16:51
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αφαίρεση 3 βαθμών προβλέπει το άρθρο του πειθαρχικού κώδικα σύμφωνα με το οποίο κλήθηκε σε απολογία η ΑΕΚ για τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής, στο ΟΑΚΑ, στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα αποτελέσει μέγα ΣΚΑΝΔΑΛΟ, καθώς ο πειθαρχικός κώδικας είναι ξεκάθαρος και περιγράφει αναλυτικά τις κυρώσεις, ανάλογα με όσα έχουν γίνει στο ματς της 7ης Οκτωβρίου, στο ΟΑΚΑ!

Όπως αναφέρει η κλήση σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League: «Για την ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/10/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 7/10/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2247/18/2035272/9-10-2018 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ΄, 2 περ. α΄, β΄ και ε’, 3 περ. α΄, 4 περ. β’ του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Θυμίζουμε πώς τα επεισόδια έγιναν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του ματς με τον Ολυμπιακό, όπου οπαδοί της ΑΕΚ είχαν συμπλοκές με την αστυνομία και κράτησαν για αρκετή ώρα.

Βάσει των άρθρων που έχει κληθεί σε απολογία η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, προβλέπεται ακόμα ποινή τιμωρίας της έδρας της, για 2-4 αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο. Η υπόθεση θα εκδικαστεί την προσεχή Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, στις 13:00.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθεί με -3 η ΑΕΚ!
Σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθεί με -3 η ΑΕΚ!

Διαβάστε επίσης

Πάει για βασικός ο Χασάν!

Πάει για βασικός ο Χασάν!

Ο επιθετικός του Θρύλου ενδέχεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα της εθνικής Αιγύπτου κόντρα στη Σουαζιλάνδη.

Ο παίκτης που θέλει κάθε προπονητής!

Ο παίκτης που θέλει κάθε προπονητής!

Ο Γκερέρο είναι ένας αληθινός μαχητής, ο οποίος έχει αποδείξει ότι βάζει πιο πάνω την ομάδα και από τον εαυτό του, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους.