Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ξεμούδιασε» με επτάρα ο Ολυμπιακός (pics)

«Ξεμούδιασε» με επτάρα ο Ολυμπιακός (pics)
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 - 13:34

Την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα και να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές του είχε ο Πέδρο Μαρτίνς στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο Ρέντη με τον Αήττητο Σπάτων.

Οι Πειραιώτες επικράτησαν εύκολα με 7-1 του Αήττητου και έδειξαν αρκετή διάθεση, βγάζοντας κάποια από τα πράγματα που ήθελε να δει ο Πέδρο Μαρτίνς από την ομάδα του.

Στο ματς αυτό σημείωσε το πρώτο του τέρμα στην επιστροφή του στον Θρύλο, έστω και σε φιλικό ματς ο Γιάγια Τουρέ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ τα υπόλοιπα γκολ σημειώθηκαν από τον Μάνο και Γκερέρο στο πρώτο ημίχρονο (ο Ισπανός σκόραρε δύο τέρματα). Επίσης, στην επανάληψη δύο φορές στην αντίπαλη εστία έστειλαν οι Βρουσάι και Ποντένσε.

Ο Ιβοριανός σούπερ σταρ του Θρύλου σημείωσε στο τέλος το τελικό σκορ του αγώνα, 7-1, ενώ για τον Αήττητο το γκολ της τιμής σημείωσε ο Ματσούκας, έχοντας μειώσει λίγο νωρίτερα στο ματς σε 6-1.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη κάτω από τα δοκάρια, τον Πάρντο σε θέση δεξί μπακ, τον Τουρέ ως κόφτης, ενώ από τους παίκτες της πρώτης ομάδας έπαιξαν επίσης οι Μιράντα, Κούτρης, Ναούελ, Ποντένσε, Βρουσάι, Μάνος και Γκερέρο. Έπαιξαν επίσης και πολλοί παίκτες από την ομάδα Νέων του Θρύλου.

Για τον Αήττητο Σπάτων έπαιξαν οι: Κοκκαλάς, Μουστάκης, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Μάγκας, Σταματάκης, Ματσούκας, Σπυρόπουλος, Μαρουκάκης, Γροντής, Ηρακλής, ενώ έπαιξαν ακόμα οι Γεωργακόπουλος, Μανωλάς, Βούκοβιτς, Χριστοφιλέας, Νηκλιτσιώτης, Χαντί, Κόκκορης, Κατσάρας, Χατζηιωαννίδης.

Διαβάστε επίσης

Γκολάρα από τον Τουρέ!

Γκολάρα από τον Τουρέ!

Ο Ιβοριανός μέσος του Ολυμπιακού σκόραρε το πρώτο του τέρμα στη νέα του θητεία στους Πειραιώτες, το οποίο μάλιστα ήταν υπέροχο με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στην Πολωνία ο Θρύλος

Στην Πολωνία ο Θρύλος

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/10) στην Κρακοβία, όπου θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (12/10) την Βίσλα για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας.

Μονόδρομος η τιμωρία με -3 στην ΑΕΚ!

Μονόδρομος η τιμωρία με -3 στην ΑΕΚ!

Η έκθεση της Αστυνομίας, καθώς και του παρατηρητή της Superleague επιβεβαιώνουν σύμφωνα με πληροφορίες, τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ στο ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, τα οποία είναι αδύνατο να μην επισύρουν μεταξύ άλλων τιμωρία αφαίρεσης 3 βαθμών στους «κιτρινόμαυρους».