Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με ηγέτη τον Φορτούνη!

Με ηγέτη τον Φορτούνη!
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 - 17:38
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ο Κώστας Φορτούνης είναι ο ποιοτικότερος Έλληνας μεσοεπιθετικός. Κάτι που πιστεύει και το τεχνικό επιτελείο της εθνικής ομάδας και ποντάρει πολλά στον αρχηγό του Ολυμπιακού για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Ελλάδας με αντίπαλο την Ουγγαρία, το βράδυ της Παρασκευής, στο ΟΑΚΑ.

Ο Μίκαελ Σκίμπε θεωρεί πως ο παίκτης των «ερυθρολεύκων» μπορεί να κάνει τη διαφορά στο κομμάτι της δημιουργίας, στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είναι σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που φάνηκε και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και δείχνει πώς μπορεί να κάνει το ίδιο, να είναι ο ηγέτης και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η ποιότητα του Φορτούνη είναι αδιαμφισβήτητη, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός και οι συνεργάτες του. Στο πρώτο ματς, στην Ουγγαρία, ήταν εκείνος που δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες για την εθνική ομάδα. Κάτι ανάλογο περιμένει από τον παίκτη του Ολυμπιακού ο Σκίμπε και στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής.

Γιατί ο Φορτούνης μπορεί και να δημιουργήσει και να απειλήσει! Κάτι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση. Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, είναι σε φόρμα ενώ και οι εκτελέσεις του στα «στημένα» είναι ιδανικές για τους εκάστοτε συμπαίκτες του. Σε όλα αυτά ποντάρει και ο Σκίμπε για την αναμέτρηση με τους Ούγγρους, διότι θεωρεί ότι μέσα από τις ενέργειες του αρχηγού των «ερυθρολεύκων» μπορούν να δημιουργηθούν πολλές προϋποθέσεις για να απειλήσει, σε μεγάλο βαθμό, η Εθνική την αντίπαλη εστία.

Διαβάστε επίσης