Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ετοιμάζονται οι ΓΑΥΡΟΙ για Λουξεμβούργο!

Ετοιμάζονται οι ΓΑΥΡΟΙ για Λουξεμβούργο!
Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 - 09:04

Το πιο σημαντικό ματς για την πορεία του Ολυμπιακού στο φετινό Europa League, μετά την αναμέτρηση στο Μιλάνο, είναι αυτό κόντρα στη Ντουντελάνζ, στις 25 Οκτωβρίου, στο Λουξεμβούργο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μόλις ένα βαθμό και η κατάκτηση της νίκης εκεί είναι μονόδρομος.

Το σίγουρο είναι ένα. Ο κόσμος του Θρύλου θα είναι και εκεί, όπως πάντα, στο πλευρό του Πέδρο Μαρτίνς και των παικτών του. Οι σύνδεσμοι της Θύρας 7 από πολλά σημεία της Ευρώπης έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τις εκδρομές τους, ώστε να βρεθούν στις εξέδρες του «Τζοζί Μπαρτέλ».

Έχουν ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία της ενημέρωσης στα μέλη τους, ανά περιοχή και χώρα, για να ξέρουν πόσοι θα ταξιδέψουν για το Λουξεμβούργο. Κι αυτό διότι το γήπεδο που αγωνίζεται η Ντουντελάνζ στην Ευρώπη έχει χωρητικότητα μόλις 8.000 θέσεις, οπότε δεν θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να εξασφαλίσει πολλά εισιτήρια.

Διαβάστε επίσης

Εντυπωσιακός ο Κούτρης

Εντυπωσιακός ο Κούτρης

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον στο 100% του, προσφέροντας έτσι μία ακόμη λύση στον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Ελπίδες για το Ευρωπαϊκό!

Ελπίδες για το Ευρωπαϊκό!

Η Εθνική του Αντώνη Νικοπολίδη αγωνίζεται στην Κροατία (12/10, 19:00) και με νίκη περνάει απευθείας στο EURO Κ-21.