Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κόσμος του Θρύλου και ξέρει και βλέπει!

Ο κόσμος του Θρύλου και ξέρει και βλέπει!
Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 - 12:08

Ο Ολυμπιακός άλλαξε τα πάντα τη φετινή σεζόν, με στόχο να δημιουργήσει μία ομάδα που όλοι θα θέλουν να βλέπουν στον αγωνιστικό χώρο και η οποία θα επιστρέψει ξανά στην κορυφή και στους τίτλους, εκεί δηλαδή που αξίζει.

Ακόμη οι Πειραιώτες, όπως είναι φυσικό, με τόσα πολλά νέα πρόσωπα δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που μπορεί, ωστόσο, ήδη έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία, τα οποία έχουν κερδίσει τον κόσμο του Θρύλου.

Μάλιστα, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» συνεχίζουν να στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναγνωρίζει την τεράστια προσπάθεια που γίνεται, βλέπει την ποιότητα που υπάρχει στην ομάδα και ανυπομονεί για τη συνέχεια.

Η τεράστια αυτή στήριξη των ΓΑΥΡΩΝ προς την ομάδα αποτελεί και την καλύτερη απάντηση προς όλους εκείνους που έσπευσαν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα στους «ερυθρόλευκους».

Ο λαός του Ολυμπιακού ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει, έχει μάτια και βλέπει τον νέο Θρύλο που χτίζεται και για ακόμη μία φορά είναι έτοιμος να αποτελέσει την ασπίδα του συλλόγου.

Οι ΓΑΥΡΟΙ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος πρέπει να βρεθούν ακόμη περισσότερο δίπλα στην ομάδα και με τη στήριξή τους να τη βοηθήσουν να πετύχει όλους τους στόχους της. Αρχής γενομένης με το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, όπου οι Πειραιώτες θέλουν με τον κόσμο τους να επιστρέψουν στις νίκες.

Διαβάστε επίσης

Παντού πρώτος!

Παντού πρώτος!

Ο Ολυμπιακός αποτελεί την πιο δημοφιλή ομάδα της χώρας, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από τα social media.

Αποθέωση για Νάτχο!

Αποθέωση για Νάτχο!

Ο Ισραηλινός μέσος του Ολυμπιακού οδήγησε την εθνική ομάδα της χώρας του στη νίκη με 2-1 επί της Σκωτίας, με τα διεθνή Μέσα να κάνουν ειδική μνεία στη δική του εμφάνιση.