Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Μαρτίνς θέλει τον Μαναφά στον Ολυμπιακό»

«Ο Μαρτίνς θέλει τον Μαναφά στον Ολυμπιακό»
Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 - 12:43

Τον Γουίλσον Μαναφά έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Ολυμπιακός όπως τονίζει με σημερινό της δημοσίευμα η πορτογαλική A’ Bola.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει τον 24χρονο αριστερό μπακ- εξτρέμ από την Γουινέα, ο οποίος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στην Πορτιμονένσε.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται άνθρωποι των Πειραιωτών βρέθηκαν προ ημερών στο ματς της Πορτιμονένσε με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στο οποίο κέρδισαν οι γηπεδούχοι με 4-2, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα, πάντα, με το ίδιο δημοσίευμα οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του ακόμη και την προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τις δυνατότητες και το ταλέντο του.

Ο Μαναφά, σε 67 αγώνες στην Πορτιμονένσε έχει σημειώσει 5 γκολ, ενώ έχει δώσει και 7 ασίστ προς τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης

Παντού πρώτος!

Παντού πρώτος!

Ο Ολυμπιακός αποτελεί την πιο δημοφιλή ομάδα της χώρας, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από τα social media.

Η ανησυχία του Μαρτίνς

Η ανησυχία του Μαρτίνς

Ο τεχνικός του Θρύλου είδε τον Μπίμπαρς Νάτχο να τραυματίζεται με την εθνική του ομάδα και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει άλλον τραυματισμό από τους διεθνείς του.

Αποθέωση για Νάτχο!

Αποθέωση για Νάτχο!

Ο Ισραηλινός μέσος του Ολυμπιακού οδήγησε την εθνική ομάδα της χώρας του στη νίκη με 2-1 επί της Σκωτίας, με τα διεθνή Μέσα να κάνουν ειδική μνεία στη δική του εμφάνιση.