Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σειρά των Μεριά και Σισέ...

Η σειρά των Μεριά και Σισέ...
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 - 08:43

Την Παρασκευή ήταν ο Μαντί Καμαρά και ο Αχμέντ Χασάν που αγωνίστηκαν στα ματς της Γουινέας και της Αιγύπτου, αντίστοιχα, για τα προκριματικά του κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Ο πρώτος έπαιξε και στα 90 λεπτά, ενώ ο «Φαραώ» στο δεύτερο ημίχρονο του ματς της Εθνικής του. Το Σάββατο σειρά παίρνουν ο Γιασίν Μεριά και ο Παπ Αμπού Σισέ.

Ο Τυνήσιος αμυντικός θα είναι στο αρχικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Νίγηρα (13/10, 21:15). Κάτι που ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τυνησίας, Φαουζί Μπενζαρτί, καθώς έκανε γνωστή την ενδεκάδα του σαββατιάτικου ματς.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον άλλο «ερυθρόλευκο» που έχει το Σάββατο αγώνα για το κύπελλο Εθνών Αφρικής, αυτός είναι ο Παπ Αμπού Σισέ. Η Σενεγάλη αντιμετωπίζει στην έδρα της, το Σουδάν με τη σέντρα του ματς να είναι προγραμματισμένη για τις 22:00. Με όσα ανέφεραν τα ρεπορτάζ των Σενεγαλέζων τις προηγούμενες ημέρες, ο παίκτης του Ολυμπιακού θα ήταν στην ενδεκάδα της Εθνικής του.

Αλλά σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά την Παρασκευή το βράδυ, ο παίκτης του Θρύλου θα μείνει στον πάγκο, με τον προπονητή του Αλιού Σισέ να προτιμά ως δίδυμο στο κέντρο της άμυνας των Σεϊκού Κουγιατέ και τον Άλφρεντ Εντιαγέ, εκτός κι αν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή…

Διαβάστε επίσης

Τα περσινά ξεχάστε τα!

Τα περσινά ξεχάστε τα!

Το αναμενόμενο… κλάμα πέφτει μετά την τιμωρία της ΑΕΚ, αλλά να την γλίτωναν και πάλι όπως πέρυσι θα ήταν μεγάλη πρόκληση.