Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πραγματοποιήθηκε ένα όνειρό μου»

«Πραγματοποιήθηκε ένα όνειρό μου»
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 - 15:32

Ο Κώστας Τσιμίκας πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην εθνική Ανδρών στο ματς με την Ουγγαρία, έχοντας μάλιστα εξαιρετική παρουσία στον αγώνα, δίνοντας την ασίστ στον Κώστα Μήτρογλου για το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 δεν έκρυψε την τεράστια χαρά του για το ντεμπούτο του στην εθνική, τονίζοντας ότι ένα από τα όνειρά του έγινε πραγματικότητα.

Επίσης, υποστήριξε ότι ήταν σίγουρος ότι θα δώσει ασίστ στον Μήτρογλου, κάτι το οποίο είχε αναφέρει και στον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ντεμπούτο του στην Εθνική Ανδρών:

«Είμαι πολύ χαρούμενος είναι μεγάλη τιμή για εμένα που έκανα το ντεμπούτο μου με την Εθνική ομάδα Ανδρών, κι ακόμα πιο χαρούμενος που αυτό συνδυάστηκε με ασίστ. Δεν παίξαμε καλά στην αρχή, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ότι εμείς το θέλαμε πιο πολύ από την αντίπαλη ομάδα. Πιέσαμε, κάναμε φάσεις και ήρθε το γκολ».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις:

«Κρατάω τη θέληση που είχαμε στο παιχνίδι. Τα παιδιά από την πρώτη στιγμή με υποδέχτηκαν, με αγκάλιασαν σαν να ήμουν από πριν εδώ. Αυτό με βοήθησε πιο πολύ μέσα στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα εγώ θα δίνω το 100%. Βλέπουμε το επόμενο ματς και θέλουμε μόνο την πρώτη θέση».

Για το παιχνίδι κόντρα στην Ουγγαρία:

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ήμασταν αγχωμένοι γιατί θέλαμε μόνο τη νίκη πάση θυσία. Πιστεύω γι’ αυτό χάσαμε πολλές μπάλες στο κέντρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε ρυθμούς, είχαμε μεγάλη θέληση και ήρθε το γκολ».

Για το αν ονειρευόταν ότι θα παίξει στην Εθνική Ανδρών:

«Ναι. Είναι ένα όνειρο που κάνουν όλα τα παιδιά όταν ξεκινάνε το ποδόσφαιρο. Για εμένα πραγματοποιήθηκε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, αν και το ήξερα ότι θα δώσω ασίστ στον Κώστα Μήτρογλου, του το είπα από την αρχή πριν το παιχνίδι! Συνεχίζουμε!».

Για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στη Φινλανδία:

«Θα παίξουμε μόνο για τη νίκη για να βγούμε πρώτοι. Θα δώσουμε τα πάντα, θα πάμε εκεί σαν να είμαστε οι μόνοι που θέλουμε το αποτέλεσμα. Θα πάμε για το καλύτερο δυνατό που είναι η νίκη».

Για την ήττα της Εθνικής Ελπίδων από την Κροατία:

«Παρακολουθούσα το παιχνίδι στο κινητό μου. Είμαι πολύ στενοχωρημένος γιατί από ότι είδα παίξαμε πολύ καλύτερα από τους Κροάτες. Ένα αυτογκόλ που δεν το ήθελε ο Πασαλίδης, με κόντρα, πιστεύω μας έριξε. Δεν μας έριξε. Μετά δεχτήκαμε την κόκκινη. Μετά φάγαμε το δεύτερο γκολ και τελείωσαν όλα. Δεν τα παρατάμε. Συνεχίζουμε».

Διαβάστε επίσης