Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εγκώμια για Σισέ!

Εγκώμια για Σισέ!
Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 - 07:59

Όπως αναφέραμε στο gavros.gr το βράδυ του Σαββάτου, ο Παπ Αμπού Σισέ ανακηρύχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης για τη Σενεγάλη, στο νικηφόρο ματς με αντίπαλο το Σουδάν. Με τον αμυντικό του Ολυμπιακού να έχει πολύ καλή παρουσία ανασταλτικά, αλλά να σκοράρει και το πρώτο γκολ.

Ο προπονητής της Σενεγάλης, ο Αλιού Σισέ, αποθέωσε τον «ερυθρόλευκο» στόπερ για την εμφάνιση και την απόδοσή του. Στο ντεμπούτο που έκανε ήταν εξαιρετικός και δικαίωσε στο απόλυτο τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής του ομάδας.

Με τον Αλιού Σισέ να σχολιάζει για τον ποδοσφαιριστή του Θρύλου ότι: «Τα πήγε πολύ καλά σε ό,τι αφορά τη θέση του, αλλά και την συνεργασία στο κέντρο της άμυνας με τον Κουγιατέ. Τα πήγαν καλά, έκαναν σωστά τη δουλειά τους και βοήθησαν για να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα».

Ο τεχνικός της Σενεγάλης συνέχισε, λέγοντας: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλές δυνατότητες και είναι πολύ καλό για εμάς και το μέλλον της εθνικής Σενεγάλης να έχει παίκτες που μπορούν να προσφέρουν πολλά».

Διαβάστε επίσης

Απολύτως καλά ο Νάτχο!

Απολύτως καλά ο Νάτχο!

Βασικός θα είναι ο μέσος του Ολυμπιακού στο κυριακάτικο ματς (21:45) του Ισραήλ με την Αλβανία.

Σενάρια για Μπον Αμόρ

Σενάρια για Μπον Αμόρ

Ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Τυνήσιου αμυντικού μέσου για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του.

Έκαναν τη διαφορά

Έκαναν τη διαφορά

Οι Ευρωπαίοι διεθνείς του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν με τις εθνικές τους ομάδες είχαν καταλυτική συμβολή στις νίκες τους.

«Σημαντική νίκη» (pic)

«Σημαντική νίκη» (pic)

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης πόσταρε φωτογραφία μαζί με τον Κώστα Τσιμίκα από την εμφάνισή τους με την εθνική Ελλάδας.