Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού δίνει τεράστια ώθηση»

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού δίνει τεράστια ώθηση»
Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 - 22:14

Ένα ακόμα ματς για το Nations League έχει την Τρίτη η Νορβηγία. Αντιμετωπίζει, ξανά εντός έδρας, τη Βουλγαρία, μετά από την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με τη Σλοβενία. Ο κόσμος που ήταν στις εξέδρες του «Ούλεβαλ ξεπέρασε για λίγο τις 14.000. Μικρή προσέλευση και ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν τα νορβηγικά ΜΜΕ.

Αρκετοί από τους Νορβηγούς διεθνείς ρωτήθηκαν για τον κόσμο και πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα τους, η μεγαλύτερη προσέλευση. Με τον αμυντικό του Θρύλου να ξέρει πολύ καλά πόσο μεγάλη ώθηση δίνει σε μια ομάδα ο κόσμος της! Στον Ολυμπιακό το ζει σε κάθε ματς που οι ΓΑΥΡΟΙ είναι κοντά στην ομάδα.

Σε αυτό στάθηκε μιλώντας στους συμπατριώτες του. Με τον δεξιό μπακ των «ερυθρολεύκων» να επισημαίνει: «Όσοι περισσότεροι φίλαθλοι είναι στις εξέδρες του γηπέδου τόσο το καλύτερο. Στον Ολυμπιακό αυτό συμβαίνει όλη την ώρα. Ο κόσμος μας δίνει επιπλέον ώθηση, ενώ είναι ακόμα πιο δύσκολες οι καταστάσεις για τους αντιπάλους μας».

Διαβάστε επίσης

Εξαιρετικός ο Νάτχο! (vid)

Εξαιρετικός ο Νάτχο! (vid)

Εκπληκτική δουλειά έκανε ο «ερυθρόλευκος» μέσος στο 2-0 του Ισραήλ με την Αλβανία. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, έφτιαξε το δεύτερο γκολ.