Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τη Θύρα 7 Στουτγκάρδης στο Λουξεμβούργο

Με τη Θύρα 7 Στουτγκάρδης στο Λουξεμβούργο
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 - 12:44

Στις 25 Οκτωβρίου, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Λουξεμβούργο κόντρα στην Ντουντελάνζ. Σε ένα ματς κομβικό για την συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας του Ολυμπιακού. Με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο και τον κόσμο να αποτελεί για μια ακόμα φορά τον 12ο παίκτη. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει 1.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών τους.

Οι σύνδεσμοι της Θύρας 7 από το εξωτερικό ετοιμάζονται να δώσουν ξανά το «παρών» και να είναι κοντά στην ομάδα. Με τη Θύρα 7 Στουτγκάρδης να ενημερώνει πώς έχει εισιτήριο για όποιον οπαδό του Ολυμπιακού θέλει να είναι στο γήπεδο την άλλη Πέμπτη.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Ανακοίνωση έξτρα προς όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, όπου και αν βρίσκονται. Πάμε για την πρώτη μας νίκη, να περάσουμε στην Ευρώπη. Δεν αφήνουμε κανέναν Ολυμπιακό που θέλει να βρίσκεται στο Λουξεμβούργο, 25-10-2018, μαζί με την ομάδα.

Δίνουμε εισιτήρια παντού, 20€. Κι όποιος δεν έχει τρόπο, μπορεί να έρθει Στουτγκάρδη και να τον πάρουμε μαζί με το λεωφορείο μας. Τιμή γύρω στα 50€. Πάμε όλοι μαζί για να συνεχίσουμε τα ταξίδια μας στην Ευρώπη. Όσοι ενδιαφέρονται ή έχουν ερωτήσεις να επικοινωνήσουν εδώ. Θρύλε ολεεεεε!»

Διαβάστε επίσης

Να τα εκατοστίσεις Κώστα!

Να τα εκατοστίσεις Κώστα!

Γενέθλια έχει ο Φορτούνης, έκλεισε τα 26 και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχήθηκε στον αρχηγό του Θρύλου χρόνια πολλά.