Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για το Ηράκλειο

Οι σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για το Ηράκλειο
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 - 13:55

Είμαστε ακόμα στις πρώτες ημέρες της εβδομάδας και την Κυριακή ο Ολυμπιακός δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς, με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει την επιστροφή των διεθνών του Θρύλου, αλλά ήδη έχει ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς στην Κρήτη. Και τι σκέφτεται, τι έχει κατά νου; Μα να κάνει αλλαγές σε σχέση με τα ματς πριν τη διακοπή.

Ποιες είναι αυτές; Όπως όλα δείχνουν, ο Πορτογάλος πάει για τέσσερις αλλαγές, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια ακόμα. Ποιες κινήσεις είναι πιο σίγουρες; Ειδικά στο χώρο του κέντρου θα υπάρξουν. Ο Γιάγια Τουρέ και ο Μπίμπαρς Νάτχο συγκεντρώνουν πάρα πολλές πιθανότητες για να είναι στο αρχικό σχήμα. Μην ξεχνάμε πώς ο Φορτούνης λογικά δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς στο Ηράκλειο, ενώ ο Καμαρά γυρίζει στην Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης. Με τον Ισραηλινό να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αγωνιζόμενος ως αμυντικό χαφ.

Επίσης, ο Γκερέρο έχει τον πρώτο λόγο για την επίθεση με δεδομένο ότι ο Χασάν θα έρθει κι αυτός από τις εθνικές ομάδες. Τέλος, όσον αφορά στην τέταρτη κίνηση… Αυτή έχει να κάνει με τον Κούτρη που θα πάρει ευκαιρίες μετά την καλή του εμφάνιση στο Μιλάνο, ώστε να πάρει… ανάσες και ο Τσιμίκας.

Διαβάστε επίσης

Να τα εκατοστίσεις Κώστα!

Να τα εκατοστίσεις Κώστα!

Γενέθλια έχει ο Φορτούνης, έκλεισε τα 26 και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχήθηκε στον αρχηγό του Θρύλου χρόνια πολλά.