Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το δώρο που θέλουμε από τον Κώστα...

Το δώρο που θέλουμε από τον Κώστα...
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 - 22:06
Αρθρογράφος: Δημήτρης Γρηγορόπουλος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τα 26 του χρόνια συμπλήρωσε την Τρίτη ο Κώστας Φορτούνης και οι ευχές που δέχθηκε ήταν αμέτρητες. Ως είθισται θα δέχθηκε και δώρα φυσικά. Εμείς, πάντως, με την ευκαιρία των γενεθλίων του πέρα από ευχές για υγεία και δύναμη στη συνέχεια της ζωής του και της καριέρας του, θέλουμε να ζητήσουμε ένα δώρο απ' αυτόν. Να κάνει φέτος την καλύτερη σεζόν του στα ερυθρόλευκα, να οδηγήσει τον Ολυμπιακό και πάλι στους τίτλους και να κλείσει τα στόματα όσων των έχουν αμφισβητήσει...

Ήδη ο 26χρονος άσος έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα. Σε 12 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Ευρώπη έχει 4 γκολ και 4 ασίστ, ενώ αν δεν είχε σταθεί άτυχος με τα δοκάρια, οι αριθμοί του θα ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακοί. Η σεζόν, πάντως, έχει μεγάλο δρόμο ακόμα και ο Φορτούνης έχει την ευκαιρία, αλλά και τις δυνατότητες, να κάνει μεγάλα πράματα φέτος. Να θυμίσουμε ότι η καλύτερη σεζόν του Φορτούνη μέχρι τώρα ήταν το 2015/16 όταν σε 39 συμμετοχές είχε 21 γκολ και 17 ασίστ, ενώ πέρυσι σε 37 συμμετοχές είχε 11 γκολ και 14 ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Θετικός ξανά ο Καμαρά (vid)

Θετικός ξανά ο Καμαρά (vid)

Ο Αφρικανός μέσος του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ακόμη μία καλή εμφάνιση με την εθνική Γουινέας, η οποία ωστόσο έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Ρουάντα.