Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εντυπωσίασαν ξανά οι διεθνείς του Ολυμπιακού!

Εντυπωσίασαν ξανά οι διεθνείς του Ολυμπιακού!
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 - 08:32
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Εθνικές τέλος… για τους διεθνείς του Ολυμπιακού, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις με τις ομάδες των χωρών τους.

Πλέον, θα επιστρέψουν σιγά-σιγά στο Ρέντη, ώστε να μπουν σε ρυθμούς προπονήσεων ενόψει ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι διεθνείς του Θρύλου «έκλεψαν» και στις πρόσφατες αναμετρήσεις των εθνικών τις εντυπώσεις. Γκολ, ασίστ και πολύ καλές εμφανίσεις σχεδόν απ’ όλους τους διεθνείς των Πειραιωτών.

Πάμε, όμως να δούμε, αναλυτικά τα κατορθώματα των «ερυθρόλευκων».

Οι μόνοι που ξεχώρισαν

Αρχικά, οι Έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν ξεχώρισαν, παρά τις τραγικές δύο εμφανίσεις της ομάδας. Ο Κώστας Φορτούνης έμοιαζε να παλεύει μόνος του τόσο με την Φινλανδία όσο και με την Ουγγαρία, ενώ ο Τσιμίκας έβγαλε την ασίστ στο μοναδικό γκολ της «γαλανόλευκης» από τον Κώστα Μήτρογλου.

Ηγέτης και καπετάνιος

Τρομερές εμφανίσεις και μία ασίστ σημείωσε με την εθνική ομάδα του Ισραήλ ο Μπίμπαρς Νάτχο. Η εθνική ομάδα της χώρας του σημείωσε δύο νίκες με 2-1 και 2-0 επί της Σκωτίας και Αλβανίας, αντίστοιχα, έχοντας στο 2ο ματς και ασίστ στο 2ο γκολ της ομάδας του. Μόνο τα αποθεωτικά σχόλια των συμπατριωτών του αρκούν για να συνειδητοποιήσει κανείς το πόσο καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε.

«Έλαμψε» ο Σισέ

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού πραγματοποίησε τις πρώτες εμφανίσεις με την ομάδα της χώρας του και πραγματικά άφησε άριστες εντυπώσεις. Τα Μέσα, ο προπονητής και οι συμπαίκτες του τον αποθέωσαν, κυρίως μετά το ντεμπούτο του, όπου σημείωσε και το πρώτο του γκολ με τη Σενεγάλη στη νίκη με 3-0 επί του Σουδάν. Εξαιρετικός ήταν και στο 1-0 επίσης επί του Σουδάν.

Λατρεύεται σαν θεός

Ο Μαντί Καμαρά έχει αγαπηθεί από τους συμπατριώτες του στη Γουινέα με τις εμφανίσεις του. Ο μέσος του Θρύλου ήταν πολύ καλός τόσο στη νίκη της ομάδας του με 2-0 επί της Ρουάντα, καθώς και στην ισοπαλία με την ίδια χώρα (1-1). Οι αφίσες του Καμαρά και οι μπλούζες με το όνομά του βρίσκονται παντού στους δρόμους, κάτι το οποίο φανερώνει την τεράστια προσφορά του στην ομάδα.

Εντυπωσιακός!

Ο Γιασίν Μεριά αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της εθνικής Τυνησίας, κάτι το οποίο απέδειξε και στις δύο πρόσφατες αναμετρήσεις με την ομάδα της χώρας του. Σκόραρε το μοναδικό γκολ στη νίκη με 1-0 επί του Νίγηρα, ενώ είχε συμμετοχή σε γκολ της ομάδας του στη νίκη της με 2-1 επίσης επί του Νίγηρα.

Άλλος Ομάρ!

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει «τρελάνει» τους συμπατριώτες του στη Νορβηγία. Έχει παρουσιάσει τελείως βελτιωμένο πρόσωπο στα τελευταία του παιχνίδια, κάτι το οποίο βέβαια έχει δείξει από την αρχή της σεζόν και στον Ολυμπιακό. Ο Ομάρ βοήθησε την εθνική ομάδα της χώρας του έχοντας ασίστ στο 1-0 επί της Βουλγαρίας, ενώ είχε εξαιρετική εμφάνιση στο επίσης 1-0 επί της Σλοβενίας.

Καλός, αλλά άτυχος

Τέλος, ο Αχμέντ Χασάν ήταν ο μεγάλος άτυχος από τους διεθνείς του Ολυμπιακού. Αγωνίστηκε και στα δύο ματς της Αιγύπτου, επιστρέφοντας στην εθνική ομάδα της χώρας του. Είχε θετική παρουσία στη νίκη με 2-0 επί της Σουαζιλάνδης, ενώ είχε και ασίστ στο επίσης 2-0 των «Φαραώ» κόντρα στην ίδια εθνική ομάδα. Πάντως, στο τέλος του συγκεκριμένου αγώνα, τραυματίστηκε, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ότι θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 3 εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης