Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ειδική διαχείριση των επιθετικών

Η ειδική διαχείριση των επιθετικών
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 - 13:31
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ένα από τα θέματα που έχει να διαχειριστεί από εδώ και πέρα ο Πέδρο Μαρτίνς είναι η κατάσταση με τους επιθετικούς. Μετά τον τραυματισμό του Χασάν -περιμένοντας να δουν και στον Ολυμπιακό τι ακριβώς έχει όταν επιστρέψει από την πατρίδα του- ο Πορτογάλος πρέπει να κάνει την κατάλληλη διαχείριση από εδώ και πέρα.

Και τι εννοούμε; Στο ρόστερ έχει τόσο τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και τον Δημήτρη Μάνο. Με μια υποσημείωση. Ο νεαρός Έλληνας δεν είναι στη λίστα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

Κάτι που σημαίνει πώς ο 48χρονος τεχνικός θα πρέπει να δει πώς θα χρησιμοποιήσει τους παίκτες του, από τη στιγμή που κόντρα στη Ντουντελάνζ δεν θα τον έχει στα πλάνα του. Στις αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, τον Απόλλωνα στο Καραϊσκάκη και τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Τρία ματς που θα χρειαστεί ο Μαρτίνς να δει πώς θα χρησιμοποιήσεις τους δύο διαθέσιμους επιθετικούς του.

Κι αυτό γιατί αυτό που περιμένουν είναι να προλάβει και να είναι καλά ο Χασάν ως τις 8 Νοεμβρίου, όταν θα διεξαχθεί το ματς με την Ντουντελάνζ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης

Δυνατά από το πρώτο λεπτό!

Δυνατά από το πρώτο λεπτό!

Σε αυτά τα ματς όπως είναι το κυριακάτικο στο Ηράκλειο, πρέπει από την αρχή ο Ολυμπιακός να δείξει ότι είναι το «αφεντικό».