Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το κολυμβητήριο δεν κάνετε τίποτα!

Με το κολυμβητήριο δεν κάνετε τίποτα!
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 - 14:34

Αυτό το κράτος ό,τι και να κάνει πλέον δεν μας εκπλήσσει! Μεγάλη βιασύνη να πάει στη Βουλή η τροπολογία για την έκταση για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Βιάστηκε πολύ ο Καμμένος για να ολοκληρωθεί η επεξεργασία της διάταξης για την παραχώρηση οικοπέδου του Ταμείου Εθνικής Άμυνας (Τ.ΕΘ.Α.). Με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να υπογράφει τα σχετικά έγραφα για να βοηθήσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης! Και να τα στέλνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο Κοινοβούλιο.

Ναι, για την ομάδας που διαρκώς νιώθει… αδικημένη! Αυτή που παλαιότερα της έφτιαξε το κράτος κλειστό γυμναστήριο! Αλλά και πάλι ήταν η... αδικημένη της ιστορίας. Και τώρα της παραχωρούν εκτάσεις για να φτιάξει γήπεδο. Ωραία! Το κράτος δείχνει ενδιαφέρον για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Επειδή πλησιάζουν εκλογές κάνει ό,τι μπορεί. Σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Με τον Ολυμπιακό, όμως, τι κάνει; Απολύτως τίποτα. Εκεί δεν δείχνει το ίδιο ενδιαφέρον!

Δεν βρέθηκε ένας χώρος για να δημιουργηθεί κολυμβητήριο. Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός στο πόλο Ανδρών, με συνεχή παρουσία στο πόλο Γυναικών στα Final-4, αλλά ο σύλλογος είναι άστεγος. Δεν βλέπουμε αντίστοιχη θέρμη από την Κυβέρνηση για να βρεθεί λύση με το θέμα αυτό… Δεν βλέπουμε κανέναν να κόπτεται που ο Θρύλος δεν έχει εγκαταστάσεις, δεν έχει κολυμβητήριο.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Και να θυμούνται ένα πράγμα. Ο λαός του Θρύλου δεν ξεχνά!

Διαβάστε επίσης

Χωρίς Φορτούνη στο Ηράκλειο

Χωρίς Φορτούνη στο Ηράκλειο

Με μια αγωνιστική τιμωρήθηκε ο αρχηγός του Ολυμπιακού για τη συμπεριφορά του, στο ματς με την ΑΕΚ. Χάνει το ματς με τον ΟΦΗ.