Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπορεί ο Σέζος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων;

Μπορεί ο Σέζος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων;
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 - 15:57
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Έξι αγωνιστικές έχουν γίνει και οι διαιτητές με τους βοηθούς έχουν στόχο μόνο να αδικούν τον Ολυμπιακό. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ ορίστηκε ο Θανάσης Σέζος (Κιλκίς), ο οποίος διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην Superleague. Στο Ηράκλειο μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να παίξει 50-50;

Στο παιχνίδι της περσινής περιόδου με τη Λαμία, την οποία ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 στο Καραϊσκάκη, δεν ήθελε να περάσει απαρατήρητος, λες και θα τον έκανε «ντα» η... εξυγίανση. Κάποια φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή της Λαμίας τα... έστειλε για βόλτα στο Πασαλιμάνι, μόνο και μόνο για να εκνευρίσει κόσμο.

- Η φάση είναι κοντά στο κέντρο. Στο 44' ο Μιραλάς πήγε δώσει πάσα, ο Ασίγμπα έκοψε με το χέρι, τίποτα ο Σέζος. Αποτέλεσμα να ασχοληθεί μαζί του μέχρι και ο Μιραλάς, ο οποίος του διαμαρτυρήθηκε άλλες δυο φορές στην επανάληψη για φάουλ.

- Στο 54' δεν έδωσε φάουλ του Παντελιάδη στον Μάριν, άσχετα αν μετά έκανε προσωρινή διακοπή για πρώτες βοήθειες.

-Στο 61' «αδιαφόρησε» για ένα ακόμη φάουλ στον Μιραλάς, λίγο έξω από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής της Λαμίας.

Σωστή απόφαση πήρε στο 1-0: ο Μάριν δεν έκανε κανένα φάουλ στον Βασιλαντωνόπουλο, κι ας διαμαρτύρονταν επίμονα.

Βοηθοί του Σέζου στον αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός θα είναι η Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής) και Δημόπουλος (Φλώρινας), τέταρτος ο Μανούχος (Αργολίδας) και παρατηρητής του ο Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου).

Διαβάστε επίσης

Ξανά για Ντεσπόντοφ

Ξανά για Ντεσπόντοφ

Οι Βούλγαροι επαναφέρουν τον Ολυμπιακό στο «κόλπο» για τον νεαρό επιθετικό για τον οποίον ενδιαφέρονται 3 ιταλικές ομάδες.