Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κοιτάζει Κούτρη η Ίντερ»

«Κοιτάζει Κούτρη η Ίντερ»
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 - 20:22

Στη μεταγραφική λίστα της Ίντερ βρίσκεται σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Λεονάρντο Κούτρης.

Πιο συγκεκριμένα, η ιταλική ιστοσελίδα «interlive.it» που ασχολείται με το ρεπορτάζ των «νερατζούρι», αναφέρει ότι ο 23χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού έχει τραβήξει τα βλέμματα των ανθρώπων της ιταλικής ομάδας.

Ο Κούτρης πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στο γήπεδο της Μίλαν για το Europa League, με την απόδοσή του, όπως φαίνεται να μην περνάει απαρατήρητη από τους μισητούς αντιπάλους των «ροσονέρι».

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουσίλιο παρακολουθεί ο ίδιος τον αμυντικό των Πειραιωτών, έχοντας μείνει εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες του.

Χαρακτηριστικά ανφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα των Ιταλών:

«Είναι δύσκολο στην παρούσα φάση να πει κανείς ποια ονόματα βρίσκονται ή μπορεί να βρεθούν σίγουρα στη μεταγραφική λίστα την Ίντερ τον Ιούνιο. Παρ’ όλα αυτά ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας παρακολουθεί απευθείας ή μέσω συνεργατών κάποιους συγκεκριμένους στόχους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Interlive.it, ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και το όνομα του Λεονάρντο Κούτρη.

Βραζιλιάνος με ελληνικό διαβατήριο, ο 23χρονος μοχθεί προκειμένου να βρει χώρο στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού μετά από μια έξοχη σεζόν, κατά την οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Γρήγορος, άμεσος και πολύ καλός στο να επιτίθεται περισσότερο παρά να αμύνεται – όπως όλοι οι Βραζιλιάνοι -, φέτος ο Κούτρης έχει μόλις δυο συμμετοχές. Η μια παρ’ όλα αυτά ήταν σημαντικότατη: μέσα στο Σαν Σίρο κόντρα στη Μίλαν, εκεί όπου έβγαλε την ασίστ για το 0-1 του Γκερέρο»…

Διαβάστε επίσης

Ευκαιρία για ξεκούραση

Ευκαιρία για ξεκούραση

Ο λόγος που ο Ολυμπιακός δεν τρέναρε την εκδίκαση της υπόθεσης του Φορτούνη, όπως είχε κάνει ο ΠΑΟΚ με τον Πασχαλάκη.

Ώρα για σερί!

Ώρα για σερί!

Δεν είναι εύκολα τα παιχνίδια που περιμένουν τον Ολυμπιακό μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά το πρόγραμμα αυτήν τη φορά δεν είναι τόσο βαρύ.