Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παιδιά, μήπως... ενοχλούμε;

Παιδιά, μήπως... ενοχλούμε;
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 - 23:31
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Μετά την ήττα στην Τούμπα και πριν ταξιδέψει στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ η ΑΕΚ των πολλών προβλημάτων φέτος είχε την ευκαιρία να ανασυνταχθεί και να κάνει οικονομία στην ενέργεια που δεν έχει παίρνοντας ρεπό από τη διοργάνωση της ΕΠΟ, δηλαδή το Κύπελλο. Το ζήτησε η Λαμία, λέει. Είχε πρόβλημα να δώσει δύο ματς σε 48 ώρες, λέει. Πάντως, βολεύτηκε περισσότερο η ΑΕΚ που πήγε στην Κρήτη φρέσκια και έκανε το διπλό.

Τώρα, λέει, πάει προς αναβολή για μία μέρα το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΟ στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική. Το ζήτησε η αστυνομία, λέει, που δεν μπορεί να αστυνομεύσει σε μια μέρα την παρέλαση και ένα ποδοσφαιρικό ντέρμπι. Όλως τυχαίως βολεύεται ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται τη Βίντι για το Europa League τρεις μέρες νωρίτερα.

Πονηρό μυαλό, θα πει κανείς, ότι έχω μπορεί να είναι και έτσι. Ωστόσο μιλάμε για γεγονότα. Η πρώτη αναβολή βόλεψε την ΑΕΚ και η δεύτερη που επίκειται θα βολέψει τον ΠΑΟΚ. Δε θέλω καν να φανταστώ τι θα είχε γραφτεί / ειπωθεί αν ευνοημένος από κάποια αναβολή αγώνα ήταν ο Ολυμπιακός...

Διαβάστε επίσης

Χτύπησε και ο Μάνος

Χτύπησε και ο Μάνος

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο χέρι στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, κάτι το οποίο ωστόσο δεν φαίνεται να είναι κάτι το ανησυχητικό.

Γκιλιέρμε, Νάτχο και Τουρέ

Γκιλιέρμε, Νάτχο και Τουρέ

Ο Βραζιλιάνος, ο Ισραηλινός και ο Ιβοριανός φαίνεται να έχουν προβάδισμα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.