Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καθοριστικός στον Ολυμπιακό ο Ομάρ»

«Καθοριστικός στον Ολυμπιακό ο Ομάρ»
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 - 02:01

Με τον καλύτερο τρόπο έχει ξεκινήσει τη φετινή χρονιά με τον Ολυμπιακό, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μπακ έχει πραγματοποιήσει έως τώρα εξαιρετικές εμφανίσεις, προσφέροντας τα μέγιστα στο Θρύλο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο διεθνής αμυντικός «σαρώνει» και με την εθνική του ομάδα, κάτι που έκανε και τις προηγούμενες ημέρες κόντρα σε Σλοβενία και Βουλγαρία, για την τρίτη και τέταρτη αγωνιστική του Nations League. Μάλιστα, ο 26χρονος ακραίος οπισθοφύλακας έχει εντυπωσιάσει και τον Περ Γιόαρ Χάνσεν!

Ο βοηθός του Ομοσπονδιακού προπονητή της Νορβηγίας, Λάρς Λάγκερμπεκ, παραχώρησε συνέντευξη στο nettavisen.no και τόνισε, ότι δεν έχει δει ποτέ ξανά τον Ελαμπντελαουί σε τόσο καλή κατάσταση από τότε που τον παρακολουθεί!

Αρχικά, ο Χάνσεν δήλωσε: «Έπαιξε το καλύτερο του παιχνίδι με την Εθνική. Ήταν εκπληκτικά καλός με τη Βουλγαρία, ήταν απόλυτα θετικός! Έχει συμβάλει σε όλα τα στάδια του παιχνιδιού. Ανασταλτικά, είχε τον απόλυτο έλεγχο. Επιθετικά, βοήθησε στον βαθμό που θέλαμε. Έχει μεγαλώσει. Είχε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, αλλά τώρα τους έχει αφήσει πίσω και παίζει έναν καθοριστικό ρόλο στον Ολυμπιακό. Αυτό λέει πολλά για τον χαρακτήρα του! Είναι ένα καταπληκτικό παιδί και θα ήταν καλό για αυτόν να πετύχει και να κοιτάξει μπροστά».

Διαβάστε επίσης

Οι… μαραθωνοδρόμοι του Θρύλου!

Οι… μαραθωνοδρόμοι του Θρύλου!

Ομάρ Ελαμπντελαουί, Μαντί Καμαρά και Κώστας Τσιμίκας έχουν τρέξει πολλά χιλιόμετρα τη φετινή σεζόν, μετρώντας μέχρι στιγμής τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στους «ερυθρόλευκους».

Χτύπησε και ο Μάνος

Χτύπησε και ο Μάνος

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο χέρι στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, κάτι το οποίο ωστόσο δεν φαίνεται να είναι κάτι το ανησυχητικό.