Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαζί ξανά Γκερέρο και Λάζαρος

Μαζί ξανά Γκερέρο και Λάζαρος
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 - 09:27

Οι δοκιμές του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τον ΟΦΗ, όσον αφορά στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, θα συνεχιστούν και την Παρασκευή. Αυτό που έχει «κλειδώσει», όμως, είναι η θέση του Γκερέρο στην επίθεση και του Χριστοδουλόπουλο στα άκρα. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει στα πλάνα του για το αρχικό σχήμα του ματς στο Ηράκλειο τον Έλληνα εξτρέμ και τον Ισπανό επιθετικό.

Δηλαδή τους δύο πρώτους σκόρερ του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν. Τόσο ο Λάζαρος όσο και ο Μιγκέλ Άνχελ έχει πετύχει από 5 γκολ μέχρι στιγμής. Τον τελευταίο καιρό δεν ήταν μαζί στην αρχική ενδεκάδα, αλλά στο Ηράκλειο θα τους επαναφέρει ο Πορτογάλος προπονητής του Θρύλου. Με στόχο να δώσουν λύσεις στο επιθετικό και το σκοράρισμα, για να φύγουν οι «ερυθρόλευκοι» από την Κρήτη με το «διπλό».

Κι αυτό που περιμένει ο 48χρονος τεχνικός είναι να συμβάλουν αμφότεροι ώστε ο Ολυμπιακός να πετύχει το στόχο του που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Διαβάστε επίσης

Ας πούμε...

Ας πούμε...

Η διαφορά συμπεριφοράς της αγγλικής ομοσπονδίας με μιας άλλης (φανταστικής) χώρας απέναντι σ' έναν (φανταστικό) μετανάστη...