Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η επιστροφή του Μάνου στο «Γεντί Κουλέ»

Η επιστροφή του Μάνου στο «Γεντί Κουλέ»
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 - 19:18

Κανονικά έβγαλε το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης του Ολυμπιακού ο Δημήτρης Μάνος.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είχε αποχωρήσει από την προπόνηση της Πέμπτης (18/10), καθώς είχε τραυματιστεί στο χέρι, ωστόσο, σήμερα επανήλθε και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 24χρονος επιθετικός, λοιπόν, θα επιστρέψει στο «Γεντί Κουλέ», στο γήπεδο όπου την περυσινή σεζόν πραγματοποίησε καταπληκτικές εμφανίσεις με τους Κρητικούς.

O Μάνος σημείωσε 27 γκολ σε 26 αγώνες στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ είχε και 10 ασίστ, αριθμοί που δείχνουν το τι πρόσφερε πέρυσι στον ΟΦΗ.

Μάλιστα, στο γήπεδο του ΟΦΗ σκόραρε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο τα 20 από τα 27 του τέρματα. Έχει πολύ καλή σχέση με τα δίχτυα στο «Γεντί Κουλέ» και θέλει να το αποδείξει ξανά, αυτή τη φορά ως αντίπαλος των Κρητικών με τη φανέλα του Θρύλου.

Ο Μάνος είναι έτοιμος να πάρει την ευκαιρία, αν του δοθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς, και να συνεχίσει να σκοράρει στο συγκεκριμένο γήπεδο, βοηθώντας τους «ερυθρόλευκους» να πάρουν τη νίκη.

Διαβάστε επίσης

Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την επίθεση...

Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την επίθεση...

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού υπολογίζει στους Φορτούνη, Ποντένσε και Λάζαρο και για τη θέση του δεύτερου επιθετικού, όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του.