Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον πρώτο λόγο ο Κούτρης

Τον πρώτο λόγο ο Κούτρης
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 - 23:04

Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες ξαναρχίζει το πρωτάθλημα κι αυτό που έχει να διαχειριστεί ο Πέδρο Μαρτίνς είναι και ο παράγοντας κούραση των παικτών του. Στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει τον Κώστα Τσιμίκα και τον Λεονάρντο Κούτρη. Με τον «ερυθρόλευκο» προπονητή να μπορεί να επιλέξει όποιον εκ των δύο θέλει.

Όμως, αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία ενόψει του ματς στην Κρήτη με τον ΟΦΗ είναι η κατάσταση που βρίσκονται οι δύο παίκτες. Ο μεν Τσιμίκας αγωνίστηκε δύο 90λεπτα με την εθνική ομάδα στο διάστημα αυτό, ο δε Λεονάρντο Κούτρης είναι απόλυτα ξεκούραστος αφού δεν είχε υποχρεώσεις αυτό το διάστημα. Αυτό είναι κάτι που απασχόλησε αρκετά τον Πέδρο Μαρτίνς.

Κι αυτό που σκέφτεται ο Πορτογάλος τεχνικός είναι να ξεκινήσει τον δεύτερο στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, στο ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Εξάλλου ο Κούτρης είναι απολύτως καλά, ενώ έδειξε και στο ματς με την Μίλαν, στο «Σαν Σίρο», πώς έχει αγωνιστικό ρυθμό. Σε ένα ματς που η παραμικρή λεπτομέρεια θα παίξει ρόλο στην έκβαση του ματς, ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί παίκτες που να είναι στο 100% σε όλα τα επίπεδα.

Ο μεν Κούτρης είναι ξεκούραστος, ο δε Τσιμίκας όχι το ίδιο. Και όλα δείχνουν πώς αυτό το εξετάζει σοβαρά ο Πέδρο Μαρτίνς κάνοντας τα πλάνα του για την αναμέτρηση στην Κρήτη και την ενδεκάδα που θα επιλέξει τελικά.

Διαβάστε επίσης

Απλά σοβαρός να είναι

Απλά σοβαρός να είναι

Σχεδόν 2,7 γκολ ανά παιχνίδι δέχεται ο ΟΦΗ και εφόσον ο Θρύλος είναι σοβαρός δύσκολα δεν θα φύγει νικητής από το «Γεντί Κουλέ».

Το πλάνο του Πορτογάλου...

Το πλάνο του Πορτογάλου...

Μια ακόμα ημέρα που ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δοκιμές ενδεκάδας για το ματς με τον ΟΦΗ, χωρίς τον Καμαρά με τους βασικούς.