Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα πράγματα έχουν αλλάξει!

Τα πράγματα έχουν αλλάξει!
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 - 09:23

Παραμονές της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ, η κρητική ομάδα άλλαξε ιδιοκτησία, ο νέος μεγαλομέτοχος παρουσιάστηκε και η κατάσταση είναι διαφορετική. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ό,τι επικρατούσε πριν από τα ματς που είχε δώσει στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, πριν από μερικές εβδομάδες. Τι σημαίνει αυτό;

Πώς το ματς των «ερυθρολεύκων» την Κυριακή στην Κρήτη είναι ακόμα πιο επικίνδυνο! Αν από πριν επισημαίναμε πώς το ματς είχε υψηλό συντελεστή δυσκολίας, τώρα έχει ακόμα μεγαλύτερο. Έχει αλλάξει ο… αέρας στο Ηράκλειο και αυτό το αντιλαμβάνονται όλοι. Ξεσηκωμός! Μέχρι και δήλωση του νέου μεγαλομετόχου, στο πρωί του Σαββάτου, για να γεμίσει το γήπεδο στο ματς με τον Ολυμπιακό!

Λογικά είναι όλα αυτά, αλλά δεν έγινε το ίδιο πριν τα ματς με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Τότε υπήρχε μια… ηρεμία πριν από τις αντίστοιχες αναμετρήσεις. Αυτό το αντιλαμβάνονται όλοι, φαίνεται! Στον Ολυμπιακό ξέρουν τι τους περιμένει στην Κρήτη και είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για να κάνουν ό,τι πρέπει και να φύγουν με το τρίποντο από την έδρα του ΟΦΗ.

Διαβάστε επίσης

Επιβράβευση για Σισέ!

Επιβράβευση για Σισέ!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Σενεγαλέζο αμυντικό, με διάρκεια πέρα από το 2021 που έχει το υπάρχον.

Η μπαγκέτα στον Τουρέ!

Η μπαγκέτα στον Τουρέ!

Ο Γιάγια θα έχει το κουμάντο της επιθετικής ανάπτυξης του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο Φορτούνης περιμένει... παρέα!

Ο Φορτούνης περιμένει... παρέα!

Ποιοι έχουν από ένα γκολ στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουν να φτάσουν τον Φορτούνη στο ματς με τον ΟΦΗ και ποιοι δεν έχουν σκοράρει ακόμα.