Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κυριαρχία, πάθος, αποτελεσματικότητα!

Κυριαρχία, πάθος, αποτελεσματικότητα!
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 - 12:41
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ είναι δύσκολο ματς. Όπως όλα τα εκτός έδρας σε μικρά γήπεδα, όπως είναι αυτό στο Ηράκλειο. Εκεί μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει από την αρχή ότι είναι το «αφεντικό» στο ματς. Να μπει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, να φέρει το ματς στα μέτρα του.

Να μην αφήσει στον αντίπαλο την ευκαιρία να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι. Με τον τρόπο που θα αγωνιστεί, να βγάλει εκείνα τα στοιχεία στο παιχνίδι στα οποία ο αντίπαλος δεν θα έχει… απάντηση! Δεν θα μπορεί να αντιδράσει ό,τι κι αν κάνει!

Κυριαρχία… Οι «ερυθρόλευκοι» είναι μια ομάδα που επιβάλλει το δικό της ρυθμό στο ματς. Έχει την κατοχή της μπάλας, έχει τον έλεγχο του αγώνα, την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αυτό θα κάνει σίγουρα και την Κυριακή το βράδυ στην Κρήτη. Το φαβορί στο ματς είναι, απλά θα πρέπει να το δείξει.

Πάθος… Το μάτι των παικτών πρέπει να γυαλίζει. Το κίνητρο είναι μεγάλο. Μετά τα δυο ματς κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που χάθηκαν οι νίκες από αστάθμητους παράγοντες, είναι επιτακτικό να επιστρέψει η ομάδα στα νικηφόρα αποτελέσματα. Δεν υπάρχει άλλος δρόμο για τους «ερυθρόλευκους». Ένα μόνο αποτέλεσμα. Οι τρεις βαθμοί.

Αποτελεσματικότητα… Αυτό ήταν που έλειψε με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί. Γιατί δεν φτάνει να δημιουργείς ευκαιρίες. Πρέπει να τις αξιοποιείς. Να σκοράρεις όταν μπορείς. Αυτό το «πλήρωσε» ο Θρύλος στα τελευταία δύο ματς πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Επιβράβευση για Σισέ!

Επιβράβευση για Σισέ!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Σενεγαλέζο αμυντικό, με διάρκεια πέρα από το 2021 που έχει το υπάρχον.