Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πλάνο νίκης στο Ηράκλειο

Το πλάνο νίκης στο Ηράκλειο
Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 - 01:13

Στην Κρήτη βρίσκεται ο Ολυμπιακός από το απόγευμα του Σαββάτου για το ματς κόντρα στον ΟΦΗ, την Κυριακή το βράδυ (20:30) στο «Γεντί Κουλέ». Ένα ματς πολύ σημαντικό και καθοριστικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σε ό,τι αφορά τους «ερυθρόλευκους», υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα κι αυτό δεν είναι άλλο από την κατάκτηση των τριών βαθμών και τη νίκη.

Πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με την ενδεκάδα του Ολυμπιακού και τις τελικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς. Το δεδομένο είναι ένα, όπως αναφέραμε και νωρίτερα. Στο κέντρο της άμυνας ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει τους Μεριά και Σισέ. Ας δούμε, όμως, τι ισχύει και με τις άλλες εννέα θέσεις.

Στο τέρμα ο Γιαννιώτης, στο κέντρο η τριάδα του «Σαν Σίρο», δηλαδή οι Γκιλιέρμε, Νάτχο και Τουρέ, στις πτέρυγες ο Λάζαρος με τον Ποντένσε και στην κορυφή της επίθεσης ο Γκερέρο. Όσον αφορά στα άκρα της άμυνας. Με όσα έδειξε και το Σάββατο ο Μαρτίνς, το προβάδισμα έχουν ο Ελαμπντελαουί και ο Τσιμίκας, όχι ο Τοροσίδης και ο Κούτρης.

Κι αυτό διότι ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε και με τους δύο και διαπίστωσε πώς είναι και σε θέση να αγωνιστούν και να βοηθήσουν. Έτσι όλα δείχνουν πώς θα επιλέξει τους δύο που έχουν τα περισσότερα ματς και έχουν βοηθήσει σημαντικά έως τώρα. Εάν, πάντως, αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, αυτό θα αφορά τη θέση του αριστερού μπακ και όχι του δεξιού.

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ δεν δικαιούται να ομιλεί...

Η ΑΕΚ δεν δικαιούται να ομιλεί...

Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι «δούλοι», άρα η υπόθεση Χριστοδουλόπουλου είναι ξεκάθαρη και τα στοιχεία ακλόνητα. Ισχύουν μόνο τα συμβόλαια που κατατίθενται στις αρμόδιες αρχές.