Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κόσμος ξανά ο 12ος παίκτης του Θρύλου!

Ο κόσμος ξανά ο 12ος παίκτης του Θρύλου!
Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 - 10:55

Στην Κρήτη, το δεύτερό του σπίτι παίζει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο συγκεκριμένο αγώνα θα έχουν την υποστήριξη των ΓΑΥΡΩΝ, οι οποίοι έδειξαν από την άφιξή τους κιόλας στο νησί την τεράστια αγάπη τους.

Ο κόσμος του Θρύλου «αγκάλιασε» την αποστολή της ομάδας, αποθεώνοντάς την κατά την άφιξή της στην Κρήτη και αναμένεται να αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ομάδας για ακόμη μία φορά κόντρα στον ΟΦΗ.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να ανταποδώσουν την αγάπη των φίλων της ομάδας, δίνοντας τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και φτάνοντας στη νίκη επί των Κρητικών.

Η Κρήτη είναι κατακόκκινη και απόψε αυτό θα γίνει για ακόμη μία φορά φανερό, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να ετοιμάζουν να ντύσουν στα «ερυθρόλευκα» ολόκληρο το νησί, δίνοντας ώθηση στους Πέδρο Μαρτίνς να πάρουν το τρίποντο.

Διαβάστε επίσης

Δυνατά από το ξεκίνημα!

Δυνατά από το ξεκίνημα!

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δείξει από την αρχή της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ πόσο πολύ θέλει τη νίκη, παίζοντας με ψυχή και πάθος σε όλο το ματς για το τρίποντο.