Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ματς που κρίνουν τίτλους...

Ματς που κρίνουν τίτλους...
Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 - 15:08

Αποφασισμένοι να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο του ΟΦΗ είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρέπει πάση θυσία να πάρουν τη νίκη.

Τα ματς εκτός Αθηνών είναι πάρα πολύ σημαντικά, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι μισές και παραπάνω ομάδες του πρωταθλήματος είναι εκτός πρωτεύουσας, με τους Πειραιώτες να μην έχουν περιθώρια για απώλειες. Αυτό έχει μπει στη ψυχοσύνθεση των ποδοσφαιριστών του Πέδρο Μαρτίνς, οι οποίοι δεν βλέπουν την ώρα να αγωνιστούν και να τα δώσουν όλα, προκειμένου να πάρουν το τρίποντο.

Το ματς αντιμετωπίζεται ως τελικός για τους «ερυθρόλευκους», επιθυμώντας να φτάσουν στη νίκη στο πρώτο ματς από τα επτά που θα χρειαστεί να δώσουν στο πολύ μικρό χρονικό διάστημα των 22 ημερών.

Ο ΟΦΗ χρειάζεται μέγιστη προσοχή, δεν ξεγελά κανέναν η βαθμολογική του θέση, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι κόντρα στους Πειραιώτες θα δώσουν ότι έχουν, όπως δηλαδή συμβαίνει και με όλες τις ομάδες απέναντι στον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης

Το «παράσημο» της δουλειάς του Μαρτίνς! (vids)

Το «παράσημο» της δουλειάς του Μαρτίνς! (vids)

Ο Πέδρο Μεντόνσα, Πορτογάλος προπονητής και αναλυτής, παρακολούθησε προπονήσεις του Ολυμπιακού από τη φετινή του προετοιμασία και φάνηκε ότι του άρεσαν τα όσα είδε από τον τεχνικό του Θρύλου.

Η αποστολή του ΟΦΗ

Η αποστολή του ΟΦΗ

Την ανακοίνωσε το μεσημέρι ο Νίκος Παπαδόπουλος για το ματς με τον Ολυμπιακό. Εκτός έμεινε τελικά ο Μανώλης Παπαστεριανός.