Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Ρέντη οι παίκτες μέχρι την Τετάρτη!

Στο Ρέντη οι παίκτες μέχρι την Τετάρτη!
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 - 11:27

Έγκλειστοι στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού μέχρι την Τετάρτη που θα αναχωρήσει η αποστολή για το Λουξεμβούργο, θα μένουν οι παίκτες του Θρύλου. Μια απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση στην κακή εικόνα της ομάδας και στα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ενημέρωσε τους παίκτες του πώς αλλάζει το πρόγραμμα της εβδομάδας, από τη στιγμή που γύρισαν από την Κρήτη. Τι σημαίνει αυτό; Πήγαν από το αεροδρόμιο απευθείας στο προπονητήριο και μέχρι την Τετάρτη το πρωί που η αποστολή θα αναχωρήσει για το Λουξεμβούργο, θα μείνουν έγκλειστοι στο Ρέντη. Σε μια προσπάθεια του Πορτογάλου για να βρεθεί λύση για την κακή εικόνα της ομάδας.

Για να μπορέσουν όλοι μαζί να καθίσουν, να τα βάλουν κάτω, να δουν τι δεν έχουν κάνει σωστά τελευταία και να βρουν τι χρειάζεται να γίνει για να αλλάξουν τα πράγματα. Σε μια προσπάθεια από τον 48χρονο τεχνικό να λύσει το πρόβλημα που υπάρχει με ομαδικό τρόπο. Όλοι μαζί θα το κάνουν, αυτή είναι η μοναδική λύση.

Διαβάστε επίσης

Η κίνηση του Καρεμπέ!

Η κίνηση του Καρεμπέ!

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού διανυκτέρευσε μαζί με την ομάδα στο Ρέντη, στέλνοντας το μήνυμά του...