Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρουσία Λάζαρου η εκδίκαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Παρουσία Λάζαρου η εκδίκαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 - 15:49
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στις 16:00 ξεκινά η συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου όπου θα εκδικαστούν οι υποθέσεις που αφορούν τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Με τον διεθνή εξτρέμ των «ερυθρολεύκων» να δίνει το «παρών» στην εκδίκαση.

Θυμίζουμε πώς ο παίκτης και ο Ολυμπιακός δικαιώθηκαν σε πρώτο βαθμό από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών που είχε κρίνει πώς δεν ίσχυε το συμβόλαιο που είχε με την ΑΕΚ. Το καλοκαίρι, μάλιστα, που είχε γίνει η σχετική εκδίκαση, ο Χριστοδουλόπουλος είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα από το εξωτερικό και είχε παραβρεθεί στην εκδίκαση, αφήνοντας για μια ημέρα την προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο εκδικάζονται η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν την επιβολή ποινών στους «κιτρινόμαυρους» (σ.σ.: απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους από τη στιγμή που η ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ είχε κρίνει πώς ήταν άκυρο το συμβόλαιο του παίκτη με την ΑΕΚ), αλλά κι εκείνη της ΑΕΚ κατά του παίκτη. Αρχικά ήταν να εκδικαστεί στις 9 Οκτωβρίου, αλλά είχε υπάρξει αναβολή.

Τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο εκπροσωπούν οι δικηγόροι του Άσπα Σουλούκου και Ιωάννης Χατζησαββάογλου, ενώ την ΠΑΕ Ολυμπιακός η Λίνα Σουλούκου.

Διαβάστε επίσης