Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λείπει το γκολ

Λείπει το γκολ
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 - 18:38
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ένα γκολ στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος έχει ο Ολυμπιακός. Αυτό που σημείωσε ο Φορτούνης κόντρα στην ΑΕΚ, με την εκπληκτικό γκολάρα στο ΟΑΚΑ. Και σίγουρα, αυτό αποτελεί θέμα. Το οποίο πρέπει να λυθεί άμεσα. Διότι οι «ερυθρόλευκοι» παράγουν φάσεις, δημιουργούν τελικές και μάλιστα πολλές στο τέρμα. Σε αυτή την τριάδα των ματς με τον ΠΑΟΚ εντός, την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ εκτός έδρας, αντίστοιχα, ο Ολυμπιακός είχε αρκετές τελικές στο τέρμα, αλλά σκόραρε μόλις ένα γκολ.

Κάτι ανάλογο είχε γίνει πριν από δύο χρόνια της σεζόν 2016/17. Τότε οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σε μια τριάδα αγώνων ΑΕΚ εκτός, Πανιώνιο εντός και ΠΑΟΚ εκτός έδρας, αντίστοιχα, μηδέν γκολ και περίπου τον ίδιο αριθμό τελικών προσπαθειών στο τέρμα. Ήταν όμως αργά στη σεζόν (21η, 22η και 23η αγωνιστική) και ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά μπροστά στη βαθμολογία. Τώρα, όμως, μετά και την ήττα στο Ηράκλειο έχει μείνει πίσω.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν απαραίτητα βαθμούς κι αυτοί θα έρθουν μονάχα εάν αρχίσουν να σκοράρουν και μάλιστα, εάν το κάνουν με πιο εύκολο τρόπο. Λείπουν και τα δύο. Πρωτίστως το εύκολο γκολ, αλλά τελευταία γενικά το γκολ. Κι εκεί έχει πέσει το βάρος από όλους στο Ρέντη.

Διαβάστε επίσης