Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπορούν και οφείλουν να αντιδράσουν!

Μπορούν και οφείλουν να αντιδράσουν!
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 - 22:47

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ. Σε ένα ματς, στο οποίο δεν έπιασε σε καμία περίπτωση την απόδοση που όλοι θέλουν από την ομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει, όμως, ότι όλοι είδαν τι έγινε από τη διαιτησία στην αναμέτρηση.

Σε ένα παιχνίδι, επίσης, που μας γύρισε 30 χρόνια πίσω, με τις μπάλες που πετούσαν στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να σταματήσουν τους Πειραιώτες που πίεζαν για την ισοφάριση.

Ωστόσο, όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο γνωρίζουν ότι πρέπει να αντιδράσουν. Ο εγκλεισμός των παικτών στο Ρέντη μέχρι το ματς με την Ντουντελάνζ, την Πέμπτη (25/10) τους δίνει την ευκαιρία να μιλήσουν μεταξύ τους, αλλά και με τον Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να γυρίσουν το διακόπτη.

Σίγουρα, μπορούν να τα καταφέρουν, εξάλλου έχουν δείξει μέσα στη σεζόν, ότι διαθέτουν ποιότητα, ωστόσο, ακόμη χρειάζονται χρόνο για να φτάσουν στα επίπεδα που όλοι θέλουν στην ομάδα.

Η φετινή σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμη και όλοι θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν χωρούν άλλες απώλειες. Θα πρέπει να τα δώσουν όλα, βγάζοντας αντίδραση, αρχής γενομένης στο ματς με την Ντουντελάνζ.

Μπορούν και οφείλουν να αντιδράσουν, κάτι το οποίο περιμένουν όλοι, καθώς γνωρίζουν ότι η εικόνα τους στην Κρήτη δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την αξία και την ποιότητα των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης

Η αναγνώριση των λαθών και η επόμενη ημέρα...

Η αναγνώριση των λαθών και η επόμενη ημέρα...

Βαρύ το κλίμα στις τάξεις των «ερυθρόλευκων», με τους παίκτες του Θρύλου να γνωρίζουν ότι οφείλουν άμεσα να αλλάξουν την κατάσταση. Βίντεο από το ματς με τον ΟΦΗ έδειξε στους παίκτες ο Πέδρο Μαρτίνς.