Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα ρίσκα του Μαντί

Τα ρίσκα του Μαντί
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 - 08:30
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα φετινά project του Ολυμπιακού φέτος. Κι αυτό δεν αλλάζει με μια κακή ή μέτρια εμφάνισή του. Τελείως ή αλάνθαστος δεν είναι κανένας. Στο Ηράκλειο την Κυριακή ο Αφρικανός χαφ δεν ήταν στα γνωστά στάνταρ απόδοσής του.

Ίσως λόγω κούρασης από τα συνεχή ματς και ταξίδια. Ίσως απλά βρέθηκε σε κακό βράδυ. Μπορεί να ήταν συνδυασμός και των δύο. Ωστόσο το σίγουρο είναι ότι ο παίκτης αντικαταστάθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς από το ημίχρονο κιόλας αφού το παράπονο / παρατήρηση του προπονητή ήταν ότι ο παίκτης παίρνει μεγάλα και δίχως λόγο ρίσκα στο ματς.

Τον είδε σε 1-2 περιπτώσεις να προσπαθεί να ντριμπλάρει αντιπάλους στο όριο της μεγάλης περιοχής του Γιαννιώτη, αντί να ψάξει να βρει αμαρκάριστο συμπαίκτη για να πασάρει. Καταλαβαίνουν άπαντες βεβαίως σε τι κίνδυνο θα έβαζε την εστία του εφόσον έχανε τη μπάλα σ' αυτά τα τετραγωνικά...

Διαβάστε επίσης

Πίστη και στήριξη χρειάζεται!

Πίστη και στήριξη χρειάζεται!

Ο Ολυμπιακός αυτό το καλοκαίρι ξεκίνησε από την αρχή το «χτίσιμο» μίας νέας ομάδας και χρειάζεται χρόνος, υπομονή και στήριξη, ώστε να δημιουργήσει το σύνολο που θέλει να βλέπει ο κόσμος.

Η αναγνώριση των λαθών και η επόμενη ημέρα...

Η αναγνώριση των λαθών και η επόμενη ημέρα...

Βαρύ το κλίμα στις τάξεις των «ερυθρόλευκων», με τους παίκτες του Θρύλου να γνωρίζουν ότι οφείλουν άμεσα να αλλάξουν την κατάσταση. Βίντεο από το ματς με τον ΟΦΗ έδειξε στους παίκτες ο Πέδρο Μαρτίνς.