Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι πρώτες σκέψεις του Μαρτίνς ενόψει Ντουντελάνζ

Οι πρώτες σκέψεις του Μαρτίνς ενόψει Ντουντελάνζ
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 - 21:25

Σε… ρυθμούς Ντουντελάνζ κινούνται πλέον στον Ολυμπιακό, έχοντας αφήσει πίσω τους το ματς στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν έγκλειστοι στο Ρέντη μίλησαν τόσο μεταξύ τους όσο και με τον Πέδρο Μαρτίνς, είδαν τα λάθη τους και πλέον είναι αποφασισμένοι να μην τα επαναλάβουν, και να τα δώσουν όλα για το «διπλό» στο Λουξεμβούργο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (23/10) την αποστολή για το ματς με την Ντουντελάνζ και ήδη φαίνεται να έχουν ξεκαθαρίσει κάποιες θέσεις για το βασικό σχήμα που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στο ματς της προσεχούς Πέμπτης (25/10).

Αρχικά, οι Τσιμίκας και Μεριά έμειναν εκτός αποστολής, κάτι το οποίο ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με τις επιλογές στην άμυνα. Ο Κούτρης θα ξεκινήσει αριστερά, ενώ οι Σισέ και Βούκοβιτς φαίνεται να έχουν προβάδισμα έναντι του Μιράντα για να ξεκινήσουν τον αγώνα.

Στα δεξιά οι Ομάρ και Τοροσίδης διεκδικούν μία θέση, με τον ξεκούραστο έπειτα από την επιστροφή του από τραυματισμό Έλληνα αμυντικό ίσως να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια των Πειραιωτών ακόμη δεν είναι σίγουρο το ποιος θα ξεκινήσει και είναι πολύ πιθανό ο Ζοσέ Σα, όπως και κόντρα στην Μίλαν να αρχίσει βασικός στο ματς.

Αναφορικά με την επίθεση, σίγουροι θεωρούνται οι Γκερέρο, Φορτούνης και Ποντένσε, με την άλλη θέση στα εξτρέμ να αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση. Όπως και οι θέσεις στον άξονα. Εκεί όπου υποψηφιότητα έχουν τόσο ο Νάτχο, ο οποίος ήταν θετικός στο 2ο ημίχρονο με τον ΟΦΗ, όσο και ο Μπουχαλάκης, ο οποίος είναι ξεκούραστος και μπορεί να δώσει βοήθειες.

Βέβαια, τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης, όπου και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των Πειραιωτών για τον αγώνα με την Ντουντελάνζ.

Διαβάστε επίσης

Αποφασισμένοι να το γυρίσουν...

Αποφασισμένοι να το γυρίσουν...

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να αφήσουν πίσω ότι έγινε στην Κρήτη και να επικεντρωθούν στο ματς με την Ντουντελάνζ, έχοντας στο μυαλό τους μόνο τη νίκη.