Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ομάδα πάνω από όλα!

Η ομάδα πάνω από όλα!
Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 - 08:43

Εάν υπάρχει κάτι που προέκυψε από το διάστημα που έμειναν οι «ερυθρόλευκοι» έγκλειστοι στο Ρέντη ήταν ένα. Η απαίτηση του Πέδρο Μαρτίνς προς τους παίκτες του. Κι αυτή είναι πώς η ομάδα είναι πάνω από όλα! Και πώς πρέπει να βάλουν όλοι οι «ερυθρόλευκοι» από κάτω το «εγώ»!

Αυτό που έχει σημασία τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ένα. Το πώς θα επανέρθει ο Ολυμπιακός στο δρόμο των επιτυχιών, το πώς ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στις νίκες. Αυτό είναι το μέλημα όλων. Σε αυτό πάνω κουβέντιασαν, μίλησαν όλοι στο Ρέντη και πλέον ξέρουν πολύ καλά τι είναι απαραίτητο να κάνουν.

Η αναμέτρηση με την Ντουντελάνζ είναι μια ευκαιρία για… restart! Είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνει μια νέα αρχή ο Θρύλος. Να μπει ένα τέλος στα ανεπιτυχή αποτελέσματα και να αρχίσει ο Ολυμπιακός να σημειώνει νίκες που απαιτούνται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, για να αλλάξει το κλίμα.

Διαβάστε επίσης

Ο... πόλεμος είναι καρμπόν

Ο... πόλεμος είναι καρμπόν

Συνολικά «καθάρισαν» 85 διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές, όμως τίποτα δεν άλλαξε στη διαιτησία και ο Ολυμπιακός αδικείται σε μόνιμη βάση.