Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε τα προσχήματα με τον Σέζο

Ούτε τα προσχήματα με τον Σέζο
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 - 08:15
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Όχι, δεν είναι φάρσα! Είναι αυτό που γίνεται πάντα με όλους τους διαιτητές που αδικούν τον Ολυμπιακό και είναι δεδομένο ότι θα συμβεί! Σωστά, μαντέψατε ο Σέζος (Κιλκίς) πήρε σερί ορισμό μετά το εκτός έδρας παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» με τον ΟΦΗ, πιο συγκεκριμένα ορίστηκε τέταρτος στο παιχνίδι Πανιώνιος-Ατρόμητος, το οποίο θα σφυρίξει ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).

Αυτά δεν τα βλέπει η FIFA και η UEFA; Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν ο Περέιρα και οι λοιποί! Και η πρόκληση γίνεται ακόμη μεγαλύτερη από το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις προσπαθούν να βάζουν τέταρτους από κοντινές περιοχές, προκειμένου να γίνεται οικονομία στα έξοδα μετακίνησης. Όμως, με την περίπτωση του Σέζου δεν ισχύει αυτό.

Η πρώτη πρόκληση είναι ότι κατά σύμπτωση ο Σέζος δεν τιμωρήθηκε. Όμως, πως γίνεται οι απόψεις των παρατηρητών να ταιριάζουν με της ΚΕΔ; Μήπως να ανεβαίνουν τα ποσοστά επιτυχίας που θα ανακοινώσουν στο τέλος του πρώτου γύρου; Η δεύτερη πρόκληση είναι ότι ο Σέζος ότι πήρε σερί ορισμό.

Αυτά είναι τα τρία σημαντικά λάθη του Σέζου στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-0 που είχε διαιτησία 80-20 σε βάρος των «ερυθρολεύκων», με φάουλ που δεν ήταν υπέρ των γηπεδούχων, με φάουλ που δεν έδινε στους Πειραιώτες:

Στο 5' Πλατέλλας κλώτσησε τον Γκιλιέρμε και έδειξε κίτρινη αντί για κόκκινη.

Στο 34', πριν το γκολ του ΟΦΗ, δεν έδωσε το φάουλ του Πλατέλλα στον Τσιμίκα. Αν το έδινε, έπρεπε να δείξει δεύτερη κίτρινη στον Πλατέλλα.

Στο 91' έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι, σε χέρι του Ποτουρίδη, μετά από σουτ του Νάτχο.

Διαβάστε επίσης

Κωδικός επανεκκίνηση!

Κωδικός επανεκκίνηση!

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν νικηφόρο αποτέλεσμα απόψε, για να ξαναβρούν τη χαμένη τους ηρεμία.

Όλα για το «διπλό»!

Όλα για το «διπλό»!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 19:55 την Ντουντελάνζ για το Europa League και είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα για το τρίποντο. Live από το gavros.gr/CS2.

«Μέτριος» στη χώρα του Γκοτσέκ

«Μέτριος» στη χώρα του Γκοτσέκ

Στατιστικά του ρέφερι του αγώνα με τη Ντουντελάνζ, ο οποίος δεν είναι στα πρώτα ονόματα της χώρας του, με βάση τους ορισμούς του.