ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έδωσε το σύνθημα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κωδικός επανεκκίνηση!

Κωδικός επανεκκίνηση!
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 - 08:36
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Τον τελευταίο καιρό οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μείνει μακριά από τις νίκες. Δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Όλο αυτό το σκηνικό είναι απολύτως λογικό να έχει δημιουργήσει μια έξτρα πίεση στην ομάδα.

Το αντίδοτο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ένα. Να το… γυρίσουν το κλίμα. Να επιστρέψουν στις νίκες και να κάνει η ομάδα την επαναφορά της. Ακούγεται εύκολο ως ιδέα, είναι το ίδιο όμως και η υλοποίησή του; Είναι γιατί έχουμε να κάνουμε με τον Ολυμπιακό.

Μια ομάδα με γεμάτο ρόστερ, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, με έναν προπονητή που έχουν δουλέψει πολύ μαζί τους. Μια νίκη απόψε στο Λουξεμβούργο θα δώσει πολύ παραπάνω από τρεις βαθμούς. Κυρίως στο κομμάτι της ψυχολογίας και της ανάτασης της ομάδας. Όταν δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα, αυτό λειτουργεί ανασταλτικά για να πας μπροστά.

Στο χέρι των παικτών ή πιο σωστά, στα πόδια των «ερυθρολεύκων» είναι να τα αλλάξουν όλα. Επανεκκίνηση, λοιπόν, απόψε από το «Ζοζί Μπαρτέλ» για τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το μοναδικό ζητούμενο, ο μοναδικός στόχος.

Διαβάστε επίσης

Γρήγορος ρυθμός

Γρήγορος ρυθμός

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να ανεβάζει ο Ολυμπιακός την ταχύτητα και την ένταση στο παιχνίδι του.

Όλα για το «διπλό»!

Όλα για το «διπλό»!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 19:55 την Ντουντελάνζ για το Europa League και είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα για το τρίποντο. Live από το gavros.gr/CS2.