Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν έχει μάθει να μην βάζει λεφτά...

Όταν έχει μάθει να μην βάζει λεφτά...
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 - 09:28

Κυκλοφόρησαν αυτά που έλεγε ο Δ. Μελισσανίδης σε συνεργάτες του αναφορικά με τα συμβόλαια, τα οικονομικά και άλλα σχετικά θέματα. Το πιο ενδιαφέρον είναι πώς αυτό που του αρέσει είναι το πλάνο του φετινού Παναθηναϊκού.

Και πού είναι το παράξενο; Απόλυτα λογικό! Εάν δεν θέλεις να βάλεις χρήματα, εάν έχεις μάθει στο… τζάμπα, αυτά θα συμβαίνουν. Στο «αφεντικό» της ΑΕΚ αρέσει το πλάνο με παίκτες από την Ακαδημία. Θα ρίξει ακόμα περισσότερο το μπάτζετ της ομάδας και θα περιορίσει κι άλλο τα έξοδα.

Σε μια χρονιά που στα ταμεία της ΑΕΚ μπαίνουν τόσο χρήματα από την UEFA, από τα εισιτήρια των αγώνων στην Ευρώπη, να ακούγεται πώς όπως δουλεύει ο ΠΑΟ είναι ο τρόπος που πρέπει να δουλεύουν οι ομάδες; Μα οι «πράσινοι» οδηγήθηκαν σε αυτό το σημείο λόγω συγκεκριμένων καταστάσεων. Τίποτα δεν είναι τελικά τυχαίο σε αυτή τη ζωή!

Εάν έχεις μάθει στο… τζάμπα, ψάχνεις τρόπος για να μην δώσεις ούτε… ευρώ. Όσον αφορά στη φράση που φέρεται να έχει πει στους συνεργάτες του: «Επίδειξη πλούτου δεν πρόκειται να κάνει η ΑΕΚ»! Τι να λέμε τώρα; Μάλλον μας… δουλεύει, δεν εξηγείται αλλιώς.

Εδώ δεν δίνει στον Σιμόες αυτά που θέλει για να ανανεώσει! Κοντά στις 500.000€ διαφορά, συνολικά, για το νέο συμβόλαιο που θέλει ο Πορτογάλος μέσος! Να ακούς και από την άλλη για... επίδειξη πλούτου. Τι άλλο θα ακούσουμε πια;

Διαβάστε επίσης

Γρήγορος ρυθμός

Γρήγορος ρυθμός

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να ανεβάζει ο Ολυμπιακός την ταχύτητα και την ένταση στο παιχνίδι του.

Ημέρα αγώνα!

Ημέρα αγώνα!

Το ποστάρισμα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στα social media για το αποψινό ματς.

Κωδικός επανεκκίνηση!

Κωδικός επανεκκίνηση!

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν νικηφόρο αποτέλεσμα απόψε, για να ξαναβρούν τη χαμένη τους ηρεμία.