Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΕΠΟ επέλεξε Αναστασιάδη!

Η ΕΠΟ επέλεξε Αναστασιάδη!
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 - 13:23

Επιστροφή στο... χθες για την ΕΠΟ του Γραμμένου! Μετά την απόφαση που πήραν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και οι συνεργάτες του, στην εκτελεστική επιτροπή. Διότι έκαναν αποδεκτή την εισήγηση του Β. Γραμμένου αναφορικά με τον άνθρωπο που θα κάθεται πλέον στον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Σκίμπε τέλος -αν κι ακόμα δεν έχει γίνει το τελικό ραντεβού για να λυθεί η συνεργασία μαζί του, τον διαδέχεται ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ένας προπονητής που έχει να δουλέψει εδώ και δύο χρόνια, μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της ΑΕΛ στις αρχές Νοεμβρίου 2016.

Έναν άνθρωπο που ήθελε ο Β. Γραμμένος και τελικά τον ενέκριναν οι συνεργάτες του προέδρου της ΕΠΟ. Μια κίνηση που σηματοδοτεί την... ανανέωση για την εθνική ομάδα. Το μοναδικό που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις που θα έρθουν προσεχώς, αφού ολοκληρωθεί το «διαζύγιο» με τον Σκίμπε.

Πάντως, έχει ενδιαφέρον η επιλογή των ανθρώπων της ομοσπονδίας. Επιλέγοντας έναν άνθρωπο που είναι 65 ετών. Και έχει μια άλλη άποψη για το ποδόσφαιρο. Προπονητής παλαιάς... κοπής, την ώρα που όλα εξελίσσονται και προχωρούν μπροστά.

Διαβάστε επίσης