Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γραμμένος θα μείνει στην ιστορία!

Ο Γραμμένος θα μείνει στην ιστορία!
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 - 15:13

Απίστευτα πράγματα στην ΕΠΟ! Ο πρόεδρος Γραμμένος βγήκε από τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής και ανακοίνωσε την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη για τον πάγκο της εθνικής ομάδας! Αυτό δεν προκαλεί και τόσο μεγάλη εντύπωση!

Το πιο ενδιαφέρον είναι πώς στις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος Γραμμένος, τόνισε πώς θα μιλήσει τις επόμενες ώρες με τον 65χρονο τεχνικό. Κάτι που δεν έχει κάνει μέχρι τώρα! Μήπως έχει μιλήσει κανένας άλλος με τον Αναστασιάδη; Αφού δεν το έχει κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, όπως δήλωσε!

Κι αν ναι, ποιος είναι αυτός; Είναι στέλεχος της ομοσπονδίας ή όχι; Είναι κάποιος άνθρωπος του ποδοσφαίρου; Πολλά τα ερωτήματα, αλλά απάντηση δεν μπορεί να δώσει κανείς! Ούτε καν ο πρόεδρος Γραμμένος βάσει όσων δήλωσε!

Η απορία που προκύπτει, όμως, έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ποια είναι αυτή; Πώς γίνεται να προσλαμβάνεται ένας προπονητής χωρίς να το ξέρει; Και όχι μόνο να προσλαμβάνεται, αλλά να ανακοινώνεται και δημόσια η πρόσληψή του! Δεν παίζει το ενδεχόμενο να μην είναι θετικός να αναλάβει ο Αναστασιάδης, αφού δεν έχει... ενημερωθεί ακόμα από τον πρόεδρο Γραμμένο;

Περίεργα πράγματα από τη διοίκηση της ΕΠΟ. Μάλλον η... εξυγίανση έχει βάλει κι εδώ την σφραγίδα της, δεν εξηγείται αλλιώς! Μια ακόμα απόφαση που θα μείνει στην... ιστορία. Και σίγουρα, σε αυτή θα μείνει και ο πρόεδρος Γραμμένος που έκανε κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ πριν!

Διαβάστε επίσης