Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεκόρ τελικών προσπαθειών

Ρεκόρ τελικών προσπαθειών
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 - 09:25
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στην Ντουντελάνζ ήταν εξαιρετική. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν χαρακτήρα και επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Το πιο σημαντικό όλων, όμως, ήταν η επιβλητική εμφάνιση που έκανε η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Δεν έχει σημασία το γεγονός ότι είχαν μόνο 55% κατοχή μπάλας.

Ο Ολυμπιακός έκανε ρεκόρ τελικών προσπαθειών. Μια επίδοση που ήταν άκρως εντυπωσιακή. Ολοκλήρωσε το ματς στο «Ζοζί Μπαρτέλ» με 27 τελικές! Ναι, με αυτό το εκπληκτικό νούμερο. Κάτι που αποδεικνύει το πόσο καλή ήταν η εμφάνισή του. Όταν η Μίλαν και η Μπέτις στις αναμετρήσεις κόντρα στην ομάδα του Λουξεμβούργου, στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, δεν είχαν ξεπεράσει τις 20!

Και όχι μόνο αυτό! Ο Ολυμπιακός είχε 11 τελικές στο τέρμα και δύο δοκάρια, την ώρα που οι γηπεδούχοι είχαν μόλις μια τελική στο ματς. Κι αυτό επιβεβαιώνει τα παραπάνω που αναφέραμε. Πώς ο Ολυμπιακός δεν ήταν απλά επιβλητικός, ήταν καταιγιστικός στο Λουξεμβούργο και από τύχη η Ντουντελάνζ γλίτωσε τη συντριβή!

Διαβάστε επίσης

Απίστευτος παλμός και ώθηση!

Απίστευτος παλμός και ώθηση!

Οι ΓΑΥΡΟΙ που ήταν στις εξέδρες του «Ζοσί Μπαρτέλ» βοήθησαν πάρα πολύ τον Ολυμπιακό να πάρει αυτή την πολύτιμη νίκη.