Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «Τόρο» στην ενδεκάδα της εβδομάδας (pic)

Ο «Τόρο» στην ενδεκάδα της εβδομάδας (pic)
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 - 12:43

Σημαντική διάκριση για τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού και σκόρερ του πρώτου γκολ στο ματς με την Ντουντελάνζ, στο «Ζοσί Μπαρτέλ», ανακηρύχθηκε μέλος της ενδεκάδας της 3ης αγωνιστικής, στη φάση των ομίλων του Europa League. Ο «Τόρο» που άνοιξε το δρόμο για το σημαντικό αυτό «διπλό» των «ερυθρολεύκων» ξεχώρισε και η επιβράβευσε ήρθε από την UEFA.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού είναι στην άμυνα μαζί με τον Γκαμπριέλ Μερκάδο της Σεβίλλης, τον Γουάλας της Λάτσιο και τον Ενγκαντό-Ενγκατζούι της Σλάβια Πράγας. Ακόμα σε αυτήν περιλαμβάνονται ο Αντρές Φερνάντες της Βιγιαρεάλ στο τέρμα, στο κέντρο οι Μπακαρί της Άντερλεχτ, Λο Σέλσο της Μπέτις, Λόφτους-Τσικ της Τσέλσι και Κόστιτς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ στην επίθεση ο Φρέι της Φενέρμπαχτσε και ο Νταμπούρ της Σάλτσμπουργκ.

Σίγουρα είναι σημαντική ατομική διάκριση για τον Βασίλη Τοροσίδη, αν και για τον ίδιο αυτό που μέτρησε ήταν η νίκη του Ολυμπιακού και ότι η ατομική του απόδοση ή το γεγονός ότι σκόραρε κόντρα στη Ντουντελάνζ, όπως τόνισε μετά το τέλος του ματς στο «Ζοσί Μπαρτέλ».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο «Τόρο» στην ενδεκάδα της εβδομάδας (pic)

Διαβάστε επίσης

«Πάμε δυνατά!!!»

«Πάμε δυνατά!!!»

Το μήνυμα του Κώστα Φορτούνη για τη νίκη του Ολυμπιακού και τη συνέχεια…