Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γκερέρο υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου

Ο Γκερέρο υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 - 14:42

Ανάμικτα συναισθήματα στις τάξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού προκάλεσε το άκουσμα των αποτελεσμάτων των εξετάσεων του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Ο Ισπανός επιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία το πρωί της Παρασκευής, μετά τον τραυματισμό του στο πρώτο ημίχρονο του ματς της Πέμπτης με την Ντουντελάνζ.

Με τη διάγνωση για τον 28χρονο επιθετικό να αναφέρει πώς έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο. Κάτι που μεταφράζεται σε απουσία από τα γήπεδα για περίπου ενάμιση μήνα. Ο Γκερέρο τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση, στο 17ο λεπτό του ματς στο Λουξεμβούργο, όταν επιχείρησε να κάνει ένα τάκλιν έξω από την περιοχή της Ντουντελάνζ.

Κι έγινε αμέσως αλλαγή, καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει στο ματς. Στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» υπήρχε ανησυχία μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Βεβαίως αρχικά υπήρξε έντονη ανησυχία πώς θα μπορούσε να είχε πάθει μεγαλύτερη ζημιά, αλλά γλίτωσε τα χειρότερα.

Κάτι που σημαίνει πώς ο Γκερέρο χάνει τα ματς για ολόκληρο τον Νοέμβρη και θα είναι οριακά έτοιμος για το τελευταίο ματς στον όμιλο του Europa League με την Μίλαν, στις 13/12 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης

Στη Σενεγάλη ο Σισέ...

Στη Σενεγάλη ο Σισέ...

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού κλήθηκε στην αποστολή της εθνικής του, για το ματς με την Ισημερινή Γουινέα (17/11).

«Πάμε δυνατά!!!»

«Πάμε δυνατά!!!»

Το μήνυμα του Κώστα Φορτούνη για τη νίκη του Ολυμπιακού και τη συνέχεια…