Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατά από την αρχή!

Δυνατά από την αρχή!
Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 - 20:52
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Οι αναμετρήσεις όπως είναι αυτή της Δευτέρας με τον Απόλλωνα έχουν έναν κοινό παρονομαστή. Τι χρειάζεται για να γίνουν εύκολα τα πράγματα; Ένα γρήγορο γκολ. Πάντα αυτή είναι η λύση όταν ο αντίπαλος θα παίξει κλειστά, με πολλούς παίκτες μέσα και λίγο έξω από την περιοχή του. Αυτό, λοιπόν, που θα πρέπει να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι να εφαρμόσουν το πλάνο τους. Να κάνουν ό,τι γίνεται πάντα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Να μπουν δυνατά από το ξεκίνημα, να πιέσουν τον αντίπαλο και να βρουν τον τρόπο για ένα γρήγορο γκολ. Εάν αυτό αργήσει να έρθει, θα υπάρξει μεγάλο άγχος. Διαφορετικά, εφόσον έρθει, θα γίνουν πιο απλά τα πράγματα. Κι αυτό είναι που θα επιδιώξουν να κάνουν οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.

Εξάλλου, ο Πορτογάλος και μελετά καλά τον αντίπαλο κι ασχολείται μονάχα με το ματς που ενδιαφέρει την ομάδα του. Το μεσημέρι όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους της Nova για την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, τόνισε ότι δεν την κοιτά και πώς το μυαλό του και η προσοχή του είναι μονάχα στον αγώνα του Ολυμπιακού. Κι αυτό λέει πολλά.

Είναι σίγουρο πώς οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν στο ματς με τον Απόλλωνα αναζητώντας το προβάδισμα από την αρχή, για να κάνουν όσο το δυνατόν πιο εύκολο το έργο τους. Να πάρουν τους τρεις πόντους και να επιστρέψουν στις νίκες και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Ο Μάνος και οι άλλοι... επιθετικοί

Ο Μάνος και οι άλλοι... επιθετικοί

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αρκετές εναλλακτικές για την επίθεση. Είδαμε ένα μέρος τους στο Λουξεμβούργο, θα δούμε κάτι ανάλογο και στο πρωτάθλημα.

Θέμα διαχείρισης...

Θέμα διαχείρισης...

Τρία ματς σε 7 ημέρες θα δώσει την προσεχή εβδομάδα ο Ολυμπιακός. Ο Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να ανοίξει το ροτέισιον με δεδομένα και τα προβλήματα των τραυματισμών.