Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλοι αντί άλλων βοηθοί του Ζαχαριάδη

Άλλοι αντί άλλων βοηθοί του Ζαχαριάδη
Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 - 17:39
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ορισμοί σημαίνουν και ανάλυση. Σε μια τέτοια περίπτωση εμπίπτει και η επιλογή των βοηθών του Ζαχαριάδη (Μακεδονίας), ο οποίος τη Δευτέρα (29/10) θα σφυρίξει το ματς της 8ης αγωνιστικής της Superleague, Ολυμπιακός-Απόλλων. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι βοηθοί του Θεσσαλονικιού διαιτητή θα είναι οι Χριστάκογλου (Χαλκιδικής) και Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), αμφότεροι ανέβηκαν το καλοκαίρι στη Superleague.

Ο αγώνας Ολυμπιακός-Απόλλων είναι ο τρίτος που θα διαιτητεύσει ο Ζαχαριάδης. Την 3η αγωνιστική σφύριξε Ατρόμητος-Λαμία 1-0 με βοηθούς τους Πάτρα (Μακεδονίας) και Σίπκα (Σάμου) και την 6η Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-1 με βοηθούς τους Παπαδάκη (Ηρακλείου) και Δημητριάδη (Καστοριάς).

Στο σεμινάριο του Αυγούστου η ΚΕΔ είχε χωρίσει σε ομάδες τους διαιτητές και τους βοηθούς και κατά πληροφορίες αντιστοιχούσαν τέσσερις σε έναν ρέφερι. Να σημειώσουμε ότι ο Περέιρα είχε βάλει τον Ζαχαριάδη και στο ματς Κυπέλλου της Τρίτης Λαμία-Βόλος με βοηθούς τους Πάτρα και Σίπκα, όμως τον άλλαξε λόγω 48ωρου. Επίσης, άλλη μια παράμετρος είναι πως ήξερε ο Πορτογάλος ότι ο Ζαχαριάδης θα πάει καλά; Τότε, γιατί να ορίζει παρατηρητές στους αγώνες, εφόσον δεν λαμβάνει υπόψη τις εκθέσεις τους;

Πριν τον αγώνα Ολυμπιακός-Απόλλων οι Χριστάκογλου, Νατσιόπουλος είχαν μπει στα ίδια δυο παιχνίδια, με τον ίδιο διαιτητή που είναι ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας). Το πρώτο ήταν τη δεύτερη αγωνιστική Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 0-1 και το δεύτερο την 5η αγωνιστική στο Λεβαδειακός-Ατρόμητος 0-2.

Δεν πρέπει να παραβλέπουμε και το εξής: Ο Ζαχαριάδης είναι Θεσσαλονικιός, όμως επίσης και ο ένας βοηθός. Ο δε Χριστάκογλου είναι «γειτονιά», καθώς ανήκει στην ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Διαβάστε επίσης

«Άκυρο» από την FIFA στην Σπόρτινγκ

«Άκυρο» από την FIFA στην Σπόρτινγκ

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ενημέρωσε την ομάδα της Λισαβόνας ότι είναι αναρμόδια να πάρει θέση για την υπόθεση του Ζέλσον Μαρτίνς, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί και στην περίπτωση του Ποντένσε.