Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκησαν οι Παίδες τη Μολδαβία!

Νίκησαν οι Παίδες τη Μολδαβία!
Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 - 22:30

Ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος διατήρησε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Παίδων, καθώς νίκησε 1-0 τη Μολδαβία, για τη δεύτερη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, λοιπόν, θα μάθει αν θα συνεχίσει στη διοργάνωση την Τετάρτη, που θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο, για την τρίτη αγωνιστική.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «γαλανόλευκοι» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, ήταν καλύτεροι από τους Μολδαβούς σε όλη τη διάρκεια και «βρήκαν» δίχτυα στο 25’ με τον Τζόλη, που ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Να σημειωθεί, ότι η Ελλάδα έπαιξε με πέντε παίκτες του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα τους Καραργύρη, Ασλανίδη, Σουρλή, Ντότη και Γεωργακόπουλο.

ΕΛΛΑΔΑ: Καραργύρης, Παναγιώτου, Σιατούνης, Τζόλης (89' Ασλανίδης), Σουρλής, Ντότης (65' Μιχόπουλος), Αβεντισιάν, Παυλίδης, Γρόσδης (78' Καραμπέρης), Γεωργακόπουλος (89' Ανθουλάκης), Μανίσογλου.

Μολδαβία: Σμαλένεα, Μπορς, Ζαπορογιάν, Ντόλγκι, Πίκους (84' Ιστράτε), Τσιομπάνου, Ντάνου (84' Ναμολόβαν), Καλέστρου (84' Μπουλμάγκα), Κόβαλι (74' Γκίντερμαν), Ποπέσκου (60' Γκόντιου), Λόβου.

Διαβάστε επίσης